Jul i Danmark – Æbleskiver

Æbleskiver, Danish Christmas food

Er det bare mig, eller starter julen tidligere og tidligere i Danmark? Jeg har spottet chokoladekalendere, gløgg og skumjulemænd på hylderne i butikkerne de sidste måneder, og hvem var det lige, der bestilte snevejr i slutningen af oktober?

Jeg skal dog ikke klage, for julen har altid været min yndlingshøjtid. Udover lækker hjemmelavet konfekt med marcipan (ikke fondant!) og nougat, så elsker jeg æbleskiver med syltetøj og flormelis. Jeg foretrækker den hjemmelavede variant, og min mor laver verdens bedste. Dejen får lov til at hvilke rigtig længe før æbleskiverne bliver stegt i palmin, så de er sprøde og gyldne udvendigt. Dog er min mor af den overbevisning, at æbleskiver er noget, der hører juletiden til (og at julen først begynder i december), så nu billederne i dette indlæg er fra sidste år i venten på dette års første servering.

Er du stadigvæk ikke i julestemning? Så kan et besøg i Jul i Tivoli varmt anbefales. Det er simpelthen så hyggeligt.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop