Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Jul i Danmark – Æbleskiver

Æbleskiver, Danish Christmas food

Er det bare mig, eller starter julen tidligere og tidligere i Danmark? Jeg har spottet chokoladekalendere, gløgg og skumjulemænd på hylderne i butikkerne de sidste måneder, og hvem var det lige, der bestilte snevejr i slutningen af oktober?

Jeg skal dog ikke klage, for julen har altid været min yndlingshøjtid. Udover lækker hjemmelavet konfekt med marcipan (ikke fondant!) og nougat, så elsker jeg æbleskiver med syltetøj og flormelis. Jeg foretrækker den hjemmelavede variant, og min mor laver verdens bedste. Dejen får lov til at hvilke rigtig længe før æbleskiverne bliver stegt i palmin, så de er sprøde og gyldne udvendigt. Dog er min mor af den overbevisning, at æbleskiver er noget, der hører juletiden til (og at julen først begynder i december), så nu billederne i dette indlæg er fra sidste år i venten på dette års første servering.

Er du stadigvæk ikke i julestemning? Så kan et besøg i Jul i Tivoli varmt anbefales. Det er simpelthen så hyggeligt.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop