Jul i Danmark – Æbleskiver

Æbleskiver, Danish Christmas food

Er det bare mig, eller starter julen tidligere og tidligere i Danmark? Jeg har spottet chokoladekalendere, gløgg og skumjulemænd på hylderne i butikkerne de sidste måneder, og hvem var det lige, der bestilte snevejr i slutningen af oktober?

Jeg skal dog ikke klage, for julen har altid været min yndlingshøjtid. Udover lækker hjemmelavet konfekt med marcipan (ikke fondant!) og nougat, så elsker jeg æbleskiver med syltetøj og flormelis. Jeg foretrækker den hjemmelavede variant, og min mor laver verdens bedste. Dejen får lov til at hvilke rigtig længe før æbleskiverne bliver stegt i palmin, så de er sprøde og gyldne udvendigt. Dog er min mor af den overbevisning, at æbleskiver er noget, der hører juletiden til (og at julen først begynder i december), så nu billederne i dette indlæg er fra sidste år i venten på dette års første servering.

Er du stadigvæk ikke i julestemning? Så kan et besøg i Jul i Tivoli varmt anbefales. Det er simpelthen så hyggeligt.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje