Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Henne Strand: Rødspætter på Strandgaarden

Pan fried plaice at Strandgaarden, Henne Strand, Denmark

Denne weekend er jeg med mine forældre i sommerhus, og idag kørte vi til Henne Strand og spiste frokost på Strandgaarden. Mine forældre plejer at tage på Strandgaarden, hvor de altid bestiller rødspætter, som de bestemt hævder må være blandt de bedste i Henne Strand.

Pandestegte rødspætter med rugbrød og remoulade smager jo fantastisk, når det er tilberedt ordentligt og fiskene lige er hevet op af havet. De lækre rødspætter på Strandgaarden er pandestegte i smør, og blev serveret perfekt gyldenbrune. En skøn frokost i sommersolen.

Henne Strand er enormt hundevenlig, og udenfor de fleste butikker og caféer er der stillet vandskåle frem, så tørstige hunde kan få lidt at drikke på vejen. Der er også rigtig mange som har hund med sig på udendørsserveringerne, så kan man ikke lide hunde, skal man nok bede om et bord indendørs.

Vi havde Bella & Bølle med, og på trods af, at de nogle gange kan være nogle rigtige børster, så opførte de sig faktisk eksemplarisk idag med undtagelse af en kortvarig episode med en ung labrador, som de lige skulle gø ad.


Strandgaarden, Klitvej 3, Henne Strand, Denmark, Tel: +45- 7525 5026

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.