Henne Strand: Rødspætter på Strandgaarden

Pan fried plaice at Strandgaarden, Henne Strand, Denmark

Denne weekend er jeg med mine forældre i sommerhus, og idag kørte vi til Henne Strand og spiste frokost på Strandgaarden. Mine forældre plejer at tage på Strandgaarden, hvor de altid bestiller rødspætter, som de bestemt hævder må være blandt de bedste i Henne Strand.

Pandestegte rødspætter med rugbrød og remoulade smager jo fantastisk, når det er tilberedt ordentligt og fiskene lige er hevet op af havet. De lækre rødspætter på Strandgaarden er pandestegte i smør, og blev serveret perfekt gyldenbrune. En skøn frokost i sommersolen.

Henne Strand er enormt hundevenlig, og udenfor de fleste butikker og caféer er der stillet vandskåle frem, så tørstige hunde kan få lidt at drikke på vejen. Der er også rigtig mange som har hund med sig på udendørsserveringerne, så kan man ikke lide hunde, skal man nok bede om et bord indendørs.

Vi havde Bella & Bølle med, og på trods af, at de nogle gange kan være nogle rigtige børster, så opførte de sig faktisk eksemplarisk idag med undtagelse af en kortvarig episode med en ung labrador, som de lige skulle gø ad.


Strandgaarden, Klitvej 3, Henne Strand, Denmark, Tel: +45- 7525 5026

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje