Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Frokost med de danske rejsebloggere i Kolding

Rejsebloggertræf på The Mokka Cafe i Kolding

Jeg er med i en Facebook-gruppe for danske rejsebloggere, men eftersom jeg ikke har været særlig meget i Danmark de sidste mange år, så har jeg kun mødt ganske få danske rejsebloggere tidligere.

Da jeg fandt ud af at jeg skulle tilbringe hele oktober måned i Danmark, tænkte jeg derfor, at jeg ville høre i Facebookgruppen, om der mon var nogle, der havde lyst til at tage en kop kaffe en dag.

Det var der heldigvis, så søndag eftermiddag stemte vi træf på Tobbers Kaffebar i Kolding. Desværre viste det sig at Tobbers havde lukket om søndagen, så vi gik en lille runde i byen og fandt i stedet The Mokka Cafe, som så hyggelig ud og, vigtigst af alt, var åben.

Jeg fik en laksesalat, som smagte rigtig god og var fyldt med sprøde grøntsager. Personalet var rigtig søde, og lod os sidde ved bordet i flere timer uden hele tiden at presse os til at bestille mere eller forsvinde. I kender sikkert de steder, hvor tallerknerne bliver fjernet, lige så snart man har lagt bestikket fra sig, og hvor regningen kommer før man har bedt om den? The Mokka Cafe var slet ikke sådan, og vi fik endda lov til at blive et par minutter efter lukketid for at drikke vores kaffe færdig.

Det var rigtig fedt at mødes IRL, og det var skønt at kunne tale med nogle, der ved hvad man mener, når snakken falder på Wordpress-nørderi og de udfordringer man kan have med sin blog. Jeg håber at vi snart kan modes igen, enten i Danmark eller ude i verden.  

Her er de andre rejsebloggere jeg mødtes med:

Tine fra aworldtoexplore: Tine skriver om solorejser i hele verden, og har rigtig mangetips og  gode råd til hvordan man rejser alene. Hun er også biologi med speciale i zoofysiologi, hvilket jeg synes er rigtig sejt!

Bettina fra DanishAdventurer.dk blogger også rigtig meget om solorejser med fokus på bæredygtighed og lokale oplevelser. Hun har været sådan cirka over det hele, og har mange gode tips om alt fra rejseplanlægning til hvad man skal se, når man er kommet frem.

Betina fra Komastaj.dk: Jeg er helt vild med bloggens navn, som betyder “kom afsted” på sønderjysk. Betina beskriver sig selv som en rejsefimmel (også et sønderjysk udtryk), som ikke kan få nok af at rejse. Hendes blog har rigtig mange indlæg om roadtrips i USA, så der er masser af inspiration at hente hvis du skal ud på tur på den anden side af Atlanterhavet.


The Mokka Cafe, A L Passagen 9-13, Kolding

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje