Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Fredericia: Djengis Khan Mongolian Barbecue

Djengis Khan Mongolian Barbecue, Fredericia

Min søster Trine og jeg er meget forskellige, men er der en ting, der bringer os sammen, så er det god mad. Da Trine boede i Århus, var der en vietnamesisk restaurant, som vi altid tog hen på for at spise Pho, men efter at Trine er flyttet til Fredericia, er vores stamsted blevet Djengis Khan Mongolian Barbecue, eller Den Mongolske, som vi kalder den.

Man tager hvad man har lyst til fra buffeten, og personalet hjælper derefter med at tilsætte de saucer, som maden skal steges i. Jeg spiser altid det samme mix af lammekød, nudler, forårsløg, bambusskud og champignon, mens Trines blanding primært består af forskellige slags kød. Enkelt, men fantastisk godt!

Den Mongolske har ligget der ligeså længe jeg kan huske, og da jeg blev student (for maaange år siden) var det her, hele klassen var henne at spise. De har det sødeste personale, som jeg dog aldrig rigtig har snakket med, men sidst vi var der, spurgte den kinesiske kvinde, som jeg tror er en af ejerne, hvor Trine og jeg mon var fra? Vi fortalte at vi begge to var adopteret fra Korea, og hun kiggede tvivlende på os, før hun bekendtgjorde, at jeg altså lignede en kineser og Trine? Hun måtte da være fra Grønland!

Min blog om Danmark – Fredericia og København


Djengis Khan, Danmarksgade 33, 7000 Fredericia

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje