Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Fredericia: Djengis Khan Mongolian Barbecue

Djengis Khan Mongolian Barbecue, Fredericia

Min søster Trine og jeg er meget forskellige, men er der en ting, der bringer os sammen, så er det god mad. Da Trine boede i Århus, var der en vietnamesisk restaurant, som vi altid tog hen på for at spise Pho, men efter at Trine er flyttet til Fredericia, er vores stamsted blevet Djengis Khan Mongolian Barbecue, eller Den Mongolske, som vi kalder den.

Man tager hvad man har lyst til fra buffeten, og personalet hjælper derefter med at tilsætte de saucer, som maden skal steges i. Jeg spiser altid det samme mix af lammekød, nudler, forårsløg, bambusskud og champignon, mens Trines blanding primært består af forskellige slags kød. Enkelt, men fantastisk godt!

Den Mongolske har ligget der ligeså længe jeg kan huske, og da jeg blev student (for maaange år siden) var det her, hele klassen var henne at spise. De har det sødeste personale, som jeg dog aldrig rigtig har snakket med, men sidst vi var der, spurgte den kinesiske kvinde, som jeg tror er en af ejerne, hvor Trine og jeg mon var fra? Vi fortalte at vi begge to var adopteret fra Korea, og hun kiggede tvivlende på os, før hun bekendtgjorde, at jeg altså lignede en kineser og Trine? Hun måtte da være fra Grønland!

Min blog om Danmark – Fredericia og København


Djengis Khan, Danmarksgade 33, 7000 Fredericia

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop