Flødeboller!

Flødeboller, Danish food

Jeg elsker flødeboller, og jeg er helt vild med de ny varianter, der har set dagens lys i løbet af de seneste år. Lakrids? Lavendel? Jordbær? Yes please! Og helst dem med marcipanbund.

Mine favorit-flødeboller er dem fra Summerbird, men de er ret dyre og sælges ikke så mange steder, så når trangen melder sig, går jeg gerne på kompromis. Stor var min glæde derfor, da jeg fandt ud af, at der er åbnet et Spangsberg Fabriksudsalg i Fredericia, hvor mine forældre bor. Her kan man købe 2. sorteringsflødeboller til nedsat pris, og selvom det ikke var super billigt (mener jeg betalte 85kr. for 25 stk.), så er det stadigvæk køreturen værd, hvis man er lidt mere end flødebollesulten for sjov. Jeg var ekstra nøje med at kigge efter sidste salgsdato, da jeg tænkte at 25 flødeboller nok ville holde et par uger, men her på dag 2 er der 8 tilbage, så det der med holdbarheden havde jeg ikke behøvet at tænke på:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop