Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Danmark: Trines Moules Frites

Moules Frites

Min søster Trine laver verdens bedste moules frites, så når vi er sammen, prøver jeg altid at overtale hende til at lave nogle til mig. Heldigvis er hun let at overtale, så udfordringen består oftest i at finde et sted at købe friske muslinger.

Fiskehandleren er ret langt væk, så jeg plejer at sætte min lid til Føtex, men i sidste uge var muslingerne udsolgt hver eneste dag, jeg var der. Da jeg snart skulle tilbage til Dubai blev jeg derfor mere og mere desperat, for jeg havde ikke tænkt mig at forlade Danmark uden min dosis muller.

Jeg besluttede mig derfor for at ringe til Føtex en morgen, for at forhøre mig om muslinge-situationen. Det viste sig, at der på det tidspunkt var 3 pakker tilbage, så jeg skyndte mig at bede dem om at lægge 2 pakker til side til mig. Endelig var der moules frites på trapperne!

Trines opskrift er selvfølgelig tophemmelig, men ud fra mine observationer kan jeg røbe, at den blandt andet inkluderer fennikel, dild og masser af hvidvin. Efter at alle ingredienserne har fået lov at simre længe nok til, at smagen for alvor træder frem, tilsættes muslingerne og koger med, indtil de er færdige. Hvidvinsbouillonen er så god at jeg plejer at gemme lidt til dagen efter og spise den som suppe. Sammen med muslingerne får vi hjemmelavede pommes frites og hjemmerørt aioli, og hvis der er en kold Leffe i køleskabet, bliver den drukket til maden. Haps!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop