Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Danmark: Trines Moules Frites

Moules Frites

Min søster Trine laver verdens bedste moules frites, så når vi er sammen, prøver jeg altid at overtale hende til at lave nogle til mig. Heldigvis er hun let at overtale, så udfordringen består oftest i at finde et sted at købe friske muslinger.

Fiskehandleren er ret langt væk, så jeg plejer at sætte min lid til Føtex, men i sidste uge var muslingerne udsolgt hver eneste dag, jeg var der. Da jeg snart skulle tilbage til Dubai blev jeg derfor mere og mere desperat, for jeg havde ikke tænkt mig at forlade Danmark uden min dosis muller.

Jeg besluttede mig derfor for at ringe til Føtex en morgen, for at forhøre mig om muslinge-situationen. Det viste sig, at der på det tidspunkt var 3 pakker tilbage, så jeg skyndte mig at bede dem om at lægge 2 pakker til side til mig. Endelig var der moules frites på trapperne!

Trines opskrift er selvfølgelig tophemmelig, men ud fra mine observationer kan jeg røbe, at den blandt andet inkluderer fennikel, dild og masser af hvidvin. Efter at alle ingredienserne har fået lov at simre længe nok til, at smagen for alvor træder frem, tilsættes muslingerne og koger med, indtil de er færdige. Hvidvinsbouillonen er så god at jeg plejer at gemme lidt til dagen efter og spise den som suppe. Sammen med muslingerne får vi hjemmelavede pommes frites og hjemmerørt aioli, og hvis der er en kold Leffe i køleskabet, bliver den drukket til maden. Haps!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje