Danmark: Tilbage til snevejr

Snevejr i Herslev

Sikke et vejr at komme hjem til! I går var jeg taget i Føtex for at handle, og da jeg kom ud igen, væltede det ned med sne. Det er jo superhyggeligt med det hvide fnuller, men skal jeg være ærlig, så foretrækker jeg varmere himmelstrøg. Sol og palmer frem for sne og slud, anytime!

Jeg skal være hjemme hele måneden og arbejde med Fair Fashionista for selvom der er mange ting, der kan ordnes online, så er der en hel del praktiske sager, som kræver min fysiske tilstedeværelse.

Jeg bliver ved med at vokse ud af mine lagerlokaler, og det meste af sommeren gik med at prøve at omorganisere lageret, så jeg kunne blive i samme lokale, men nu går den ikke længere, og jeg skal flytte til et større lokale ved siden af. Jeg var derfor også lige forbi Harald Nyborg for at købe flere reoler. Jeg har altid købt samme slags reoler og jeg har efterhånden samlet omkring 30 af slagsen, så jeg er ved at være i træning. Lige nu er lageret lettere kaotisk, men giv mig lige et par dage, så skal jeg vise jer, hvordan de nye lokale ser ud, og indtil da får I lige nogle stemningsbilleder med sne på:

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop