Billund Lufthavn – King Amlet Lounge

Billund Lufthavn - King Amlet Lounge

Så tog Søster T og jeg på charterferie til Fuerteventura. Flyet gik fra Billund ved 10-tiden, men vi tog i lufthavnen i god tid, så vi kunne nå at spise morgenmad i loungen. Jeg har LoungeKey på mit visa-kort, så jeg har gratis adgang til loungen, og jeg kan også tage en gæst med.

Det er virkelig guld værd med loungeadgang, når man rejser meget. Selvom det ikke er de mest fancy lounges man har adgang til, og selvom man betaler for at have kortet, er de penge hurtigt tjent ind, hvis man tænker på, hvad man ellers ville have brugt på dyr mad og drikke i de almindelige restauranter i lufthavnsterminalerne.

Loungen i Billund er så hyggelig og deres rundstykker er rigtig gode. Rejser man til frokost eller aftensmadstid, er der også et rigtig godt udvalg af småretter, som generelt holder en noget højere standard end mange andre europæiske LoungeKey lounges, jeg har besøgt. Derudover er personalet altid søde, og helt nede på jorden, på den der dejligt usnobbede, jyske måde.

Jeg har tidligere arbejdet indenfor luftfart i over 10 år, og mit første job i branchen var faktisk her i Billund, hvor jeg fløj som stewardesse for Maersk Air, så det er altid lidt nostalgisk at flyve herfra som passager. Det er også tit, at jeg støder på gamle kollegaer, når jeg er ude at flyve, hvilket jo altid er hyggeligt.

Vi fløj med Novair og havde en rigtig fin tur til Fuerteventura, som I kan læse mere om på min Fuerteventura Blog her >>

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop