Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Zürich: Sein (LUKKET) – Vegetarisk tasting-menu i verdensklasse

Sein, Zürich

Update: Sein er desværre lukket permanent

Da jeg var i Zürich i september, var jeg så heldig at få et bord på Sein med kort varsel fredag aften. Jeg rejste alene, men det rører mig ikke længere at gå ud og spise selv. Nogle gange kan jeg endda føle, at jeg får endnu mere ud af måltidet, når jeg rigtig kan koncentrere mig om at smage på maden og ikke behøver at tænke på også at skulle være social.

På Sein kan man vælge mellem to tastingmenuer: En med kød og en for vegetarer. Jeg valgte vegetarmenuen, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Retterne var både innovative og velsmagende, og selvom der blev eksperimenteret for fuld hammer med både smag og konsistens, var alt udført med sikker hånd af kokken Martin Surbeck, der besidder en beundringsværdig fornemmelse for, hvad der fungerer.

Da jeg trådte ind i restauranten, blev jeg budt velkommen som en kær gammel ven, og i løbet af aftenen kom personalet flere gange hen for at snakke og høre, hvad jeg syntes om maden. Jeg tror ikke, at jeg kunne have valgt et bedre sted at tage ud at spise selv.

Mellem retterne blev der serveret forskellige små overraskelser, som jeg skulle smage på og derefter prøve at gætte hvad var. Det var sværere end man lige skulle tro, og det var ikke mange gange, at jeg ramte rigtigt. Det var dog rigtig sjovt, og sikke en god måde at få gæsterne til for alvor at smage på tingene.

Den vegetariske tastingmenu på Sein koster 165CHF, men med tanke på at restauranten har 1 Michelin-stjerne og at Zürich desuden er en af Europas dyreste byer, så synes jeg bestemt ikke det var urimeligt.  

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje