Boeuf Bourguignon på Les Marches – Hyggelig bistro i Paris

Paris: Boeuf Bourguignon på Les Marches

Lige siden jeg landede i Paris havde jeg haft lyst til lækker fransk bistromad, men på grund af diverse logstiske udfordringer, skulle det tage nogle dage, før det endelig lykkedes at gøre noget ved sagen.

Det var en kold og grå formiddag, og jeg havde været til modeshow hele formiddagen og ikke rigtigt spist andet end min nødration af rosiner og nødder i tasken, så jeg var godt sulten, da jeg trådte indenfor hos Les Marches.

Klokken var lige omkring frokosttid, og der var helt fyldt i restauranten, så jeg havde derfor ikke de store forhåbninger, da jeg spurgte personalet, om der mon var et ledigt bord til en person? Det var der ikke lige med det samme, men de sagde, at hvis jeg kunne vente 5-10 minutter, så ville de finde ud af noget, og det kunne jeg selvfølgelig.

Jeg elsker fransk bistromad, og det er tit svært for mig at vælge, hvad jeg skal bestille, da jeg for det meste har lyst til alting på menuen. På denne kolde forårsdag var det dog en gang Boeuf Bourguignon, der lokkede mest, så det var hvad jeg endte med at bestille. Boeuf Bourguignon er en fransk gryderet med oksekød braiseret i masser af rødvin og typisk serveret med kartofler eller kartoffelmos.

Brødet på Les Marches var virkelig godt, og der var rigeligt af det. Jeg har altid haft lidt af et had/kærlighedsforhold til godt brød. Der er er jo ikke noget bedre end at starte et måltid med et stykke godt brød med smør, men hvis brødet er alt for godt, kan jeg ikke lade være med at spise det hele, og så er jeg allerede mæt, når maden kommer på bordet.

Jeg nåede heldigvis ikke at spise mig igennem hele brødkurven, inden min Boeuf Bourguignon blev serveret, og da den først var på bordet, fik den min udelte opmærksomhed. En skøn, skøn ret, der bare blev endnu bedre med et glas generøst skænket rødvin, som “bare” var husets vin, men som smagte virkelig godt.

Les Marches ligger i 16. arrondissement nede ved Seinen med Eiffeltårnet skråt ovre på den anden side, så man kunne godt tro, at det ville være både dyrt og turistet, men det var det slet ikke. Jeg var den eneste ikke-fransktalende gæst, da jeg var der, og prislejet var ikke nævneværdigt højere, end på de andre bistroer, jeg har spist på i Paris. Derudover var personalet virkelig søde, og opmærksomme, for selvom der var travlt i restauranten, så var der tid til at tale med gæsterne, hvoraf mange virkede til at være stamgæster.


Les Marches, 5 Rue de la Manutention, Paris

Paris

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Reklame – Book dit hotel i Paris her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje