Zürich: Morgenmad på Kafischnaps

Kafischnaps, skøn café i  Zürich

På dag nr. 2 i Zürich besluttede jeg mig for at tage morgenmadsprojektet lidt mere seriøst, og efter lidt research online, besluttede jeg mig for at prøve Kafischnaps. Caféen lå et godt stykke fra hotellet, men vejret var fint, så jeg havde ikke noget imod at få bevæget mig lidt.

Der var ikke så mange andre gæster på Kafischnaps, da jeg var der, men det var mandag morgen, så mon ikke folk var på arbejde? Kafischnaps virkede ret lokal og vældig cool, og kvinden bag disken var også cool på sådan en Natural Born Hipster-måde, som let får os andre til at føle os en lille smule kiksede. Jeg tror hun syntes at jeg var lidt sær, og hun kiggede ret underligt, da jeg hev kameraet frem. Jeg tror ikke det er så almindeligt at fotografere sin mad i Zürich.

Apropos maden, så bestilte jeg deres Kafi Riche menu, som bestod af ost, marmelade, kødpålæg, laks, æg, kaffe og selvfølgelig Birchermüesli. Jeg styrede udenom osten, da jeg endnu ikke er kommet dertil hvor jeg kan kapere ost, der smager alt for meget af ost, men alt det andet på tallerkenen blev spist, og det smagte dejligt. Jeg læste senere på deres hjemmeside at de selv ryger laksen, hvilket jeg synes er ret sejt. Derudover er alle kødprodukter fra Schweiz, men jeg ville også blive overrasket, hvis det ikke havde været tilfældet. Kafischnaps virker nemlig som et sted der lægger rigtig meget vægt på god kvalitet, og spørger man schweizerne, så er noget af verdens bedste kød/frugt/grønt uden tvivl fra Schweiz. Jeg er tilbøjelig til at give dem ret.


Kafischnaps, Kornhausstrasse 57, Zurich, Tlf: +41 43 538 81 16

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje