Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Zürich: Morgenmad på Kafischnaps

Kafischnaps, skøn café i  Zürich

På dag nr. 2 i Zürich besluttede jeg mig for at tage morgenmadsprojektet lidt mere seriøst, og efter lidt research online, besluttede jeg mig for at prøve Kafischnaps. Caféen lå et godt stykke fra hotellet, men vejret var fint, så jeg havde ikke noget imod at få bevæget mig lidt.

Der var ikke så mange andre gæster på Kafischnaps, da jeg var der, men det var mandag morgen, så mon ikke folk var på arbejde? Kafischnaps virkede ret lokal og vældig cool, og kvinden bag disken var også cool på sådan en Natural Born Hipster-måde, som let får os andre til at føle os en lille smule kiksede. Jeg tror hun syntes at jeg var lidt sær, og hun kiggede ret underligt, da jeg hev kameraet frem. Jeg tror ikke det er så almindeligt at fotografere sin mad i Zürich.

Apropos maden, så bestilte jeg deres Kafi Riche menu, som bestod af ost, marmelade, kødpålæg, laks, æg, kaffe og selvfølgelig Birchermüesli. Jeg styrede udenom osten, da jeg endnu ikke er kommet dertil hvor jeg kan kapere ost, der smager alt for meget af ost, men alt det andet på tallerkenen blev spist, og det smagte dejligt. Jeg læste senere på deres hjemmeside at de selv ryger laksen, hvilket jeg synes er ret sejt. Derudover er alle kødprodukter fra Schweiz, men jeg ville også blive overrasket, hvis det ikke havde været tilfældet. Kafischnaps virker nemlig som et sted der lægger rigtig meget vægt på god kvalitet, og spørger man schweizerne, så er noget af verdens bedste kød/frugt/grønt uden tvivl fra Schweiz. Jeg er tilbøjelig til at give dem ret.


Kafischnaps, Kornhausstrasse 57, Zurich, Tlf: +41 43 538 81 16

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop