Zürich: Morgenmad på Kafischnaps

Kafischnaps, skøn café i  Zürich

På dag nr. 2 i Zürich besluttede jeg mig for at tage morgenmadsprojektet lidt mere seriøst, og efter lidt research online, besluttede jeg mig for at prøve Kafischnaps. Caféen lå et godt stykke fra hotellet, men vejret var fint, så jeg havde ikke noget imod at få bevæget mig lidt.

Der var ikke så mange andre gæster på Kafischnaps, da jeg var der, men det var mandag morgen, så mon ikke folk var på arbejde? Kafischnaps virkede ret lokal og vældig cool, og kvinden bag disken var også cool på sådan en Natural Born Hipster-måde, som let får os andre til at føle os en lille smule kiksede. Jeg tror hun syntes at jeg var lidt sær, og hun kiggede ret underligt, da jeg hev kameraet frem. Jeg tror ikke det er så almindeligt at fotografere sin mad i Zürich.

Apropos maden, så bestilte jeg deres Kafi Riche menu, som bestod af ost, marmelade, kødpålæg, laks, æg, kaffe og selvfølgelig Birchermüesli. Jeg styrede udenom osten, da jeg endnu ikke er kommet dertil hvor jeg kan kapere ost, der smager alt for meget af ost, men alt det andet på tallerkenen blev spist, og det smagte dejligt. Jeg læste senere på deres hjemmeside at de selv ryger laksen, hvilket jeg synes er ret sejt. Derudover er alle kødprodukter fra Schweiz, men jeg ville også blive overrasket, hvis det ikke havde været tilfældet. Kafischnaps virker nemlig som et sted der lægger rigtig meget vægt på god kvalitet, og spørger man schweizerne, så er noget af verdens bedste kød/frugt/grønt uden tvivl fra Schweiz. Jeg er tilbøjelig til at give dem ret.


Kafischnaps, Kornhausstrasse 57, Zurich, Tlf: +41 43 538 81 16

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Når man rejser med sine foodie-venner har mad og restauranter første prioristet, så allerede inden vi ankom til San Francisco havde vi en grov skitse over hvad vi skulle spise, …

  • Sidst jeg var i Norge for at besøge AC foreslog hun, at vi tog ud for at fiske makrel. Det lød jo spændende, og vejret var fint, så efter morgenmaden …

  • Burmesiske te-kager (Bamar Kate Mote) er en traditionel snack fra Myanmar. De små kager nydes ofte sammen med te og serveres, når folk samles for at hygge sig. De kan …

  • Det kan være lidt af en udfordring at åbne en kokosnød, specielt hvis man ikke har prøvet det før. Med den rette teknik er det dog faktisk ganske overkommeligt, og …

Mitzie Mee Shop