Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Zürich – De første indtryk

Zürich Blog

Jeg var sikker på at jeg skulle skrive dette indlæg om München, for på papiret var München og jeg bare meant to be, men til min store overraskelse var det Zürich, jeg for alvor faldt for.

Ja Zürich, du ødelagde det for München (undskyld München), for jeg kunne ikke lade være med at sammenligne, og bortset fra prisniveauet så løb Zürich altså af med sejren i alle kategorier. Lige nu er jeg tilbage i Zürich på mit andet besøg i år, men her er nogle af de observationer jeg gjorde mig under mit første besøg i juni.

Zürich ved første blik:

Schweizisk punktlighed

Alt og alle kommer til tiden, men det er vel hvad man kan forvente fra en nation af urmagere? På hovedbanegården gik jeg forbi de store skærme med ankomster og afgange, og der var ikke en eneste forsinkelse så langt øjet rakte. En fornøjelse for sådan en som mig, der hader at vente på forsinkede tog, busser og venner.

Maden er fantastisk

De fleste kender og elsker schweizisk chokolade og schweizisk ost, men alt hvad jeg spiste i Zürich var ret fantastisk. Dog betaler man også for kvaliteten, og det er dyrt at gå ud at spise.

Sporvognene er ude efter dig

Sporvognene er elektriske og musestille. Ved flere lejligheder sneg de sig efter mig og skræmte livet af mig.

Zürich blog

Du tror du taler tysk ?

Det gjorde jeg. Jeg læste tysk som ekstrafag på universitetet, og selvom jeg er lidt rusten, plejer jeg at klare mig i Tyskland. Schweizertysk er dog en helt anden sag. Nogle gange er jeg i tvivl om de overhovedet taler til mig, eller bare siger underlige lyde. Tilsyneladende ender alle ordene på ”i”. Der er dog ingen grund til at bekymre sig om sproget, for alle taler supergodt engelsk.

Schweiziske gentlemen

Jeg havde slæbt masser af bagage med, for efter Zürich skulle jeg videre til München og New York. Jeg kan sagtens bære mine egne kufferter, og jeg kunne ikke drømme om at bede om hjælp, men selv uden opfordring blev mine kufferter slæbt op af trapper og ind i toge af flinke schweizermænd.

Om søndagen lukker byen ned

Det var jeg dog forberedt på, så jeg tog ud for at besøge en veninde.

Observationer fra Zürich – Del 2 >>

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop