Zurich: Champagnetrøfler fra Sprüngli

Sprüngli

Spiselige souvenirs er de bedste, så før jeg tog af sted fra Zürich skulle jeg selvfølgelig fylde kufferten med lækker schweizisk chokolade. Min nye favorit er champagnetrøflerne fra Sprüngli, som bliver lavet frisk hver dag med rigtig champagne.

Det var kærlighed ved første bid! Smagen er lidt som Champagne Nama fra japanske Royce, men mere intens og med en overjordisk cremethed, som jeg tilskriver den friske schweiziske fløde, der er en af hovedingredienserne. Jeg tror det er den bedste chokolade, jeg nogensinde har smagt, og jeg fortryder, at jeg ikke tog nogle flere med hjem.

Jeg købte mine trøfler i den originale Sprünglibutik på Paradeplatz nede på Bahnhofstrasse, som er den flotte gamle shoppinggade, der løber gennem den vestlige del af Altstadt. Sprünglibutikken åbnede tilbage i 1859, og udover chokolade er Sprüngli verdenskendt for sine Luxemburgerli, der er en slags macaron, som en Sprüngli-medarbejder udviklede, og som stadigvæk er en at Sprünglis mest solgte produkter.

Hvad der startede som en lille familiedrevet chokoladebutik, er nu en stor kæde med butikker og caféer over hele landet. Der er også en Sprünglibutik i Dubai, men den ligger helt nede i Jumeirah 1, hvilket er så langt fra os, at den lige så godt kunne have ligget i Schweiz. Måske det er på tide at planlægge næste tur til Zürich?

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop