Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Zurich: Champagnetrøfler fra Sprüngli

Sprüngli

Spiselige souvenirs er de bedste, så før jeg tog af sted fra Zürich skulle jeg selvfølgelig fylde kufferten med lækker schweizisk chokolade. Min nye favorit er champagnetrøflerne fra Sprüngli, som bliver lavet frisk hver dag med rigtig champagne.

Det var kærlighed ved første bid! Smagen er lidt som Champagne Nama fra japanske Royce, men mere intens og med en overjordisk cremethed, som jeg tilskriver den friske schweiziske fløde, der er en af hovedingredienserne. Jeg tror det er den bedste chokolade, jeg nogensinde har smagt, og jeg fortryder, at jeg ikke tog nogle flere med hjem.

Jeg købte mine trøfler i den originale Sprünglibutik på Paradeplatz nede på Bahnhofstrasse, som er den flotte gamle shoppinggade, der løber gennem den vestlige del af Altstadt. Sprünglibutikken åbnede tilbage i 1859, og udover chokolade er Sprüngli verdenskendt for sine Luxemburgerli, der er en slags macaron, som en Sprüngli-medarbejder udviklede, og som stadigvæk er en at Sprünglis mest solgte produkter.

Hvad der startede som en lille familiedrevet chokoladebutik, er nu en stor kæde med butikker og caféer over hele landet. Der er også en Sprünglibutik i Dubai, men den ligger helt nede i Jumeirah 1, hvilket er så langt fra os, at den lige så godt kunne have ligget i Schweiz. Måske det er på tide at planlægge næste tur til Zürich?

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje