Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Zürich: Lørdagsbrunch på Loft Five

Loft, brunch i Zürich

I Zürich spiste vi brunch på Loft Five, som er et af de få steder i byen, der serverer brunch om lørdagen i stedet for om søndagen. Loft Five er en af den slags hippe, urban-chic, restauranter, som tilfældigvis ligger i Zürich (tæt ved banegården), men som lige så godt kunne ligge i New York eller i London.

Der gik ikke lang tid før maden stod på bordet, og jeg glædede mig til at smage nærmere på min ”A Taste of Swissness” brunch bestående af røræg, Birchermüesli og brød med pålæg. AC og Myrvete havde begge bestilt ”American Dream Brunch”, som også så lækker ud, men så gik svenskerne i gang.

”Ursäkta!” startede de. ” Kan man få stegt sit æg lidt mere?”, ”Har I en større kop til min Americano?” ”Kan vi lige se marmeladeudvalget igen?” og ”Mere smør og salt tak!”. Yikes! Jeg er ellers ikke bange for selv at skræppe op, hvis jeg ikke er tilfreds, men svenskerne slog alle rekorder. Gad vide hvor de har det fra? De andre svenskere jeg kender ville hellere æde deres egne arme, end de ville klage over noget og risikere at forårsage en scene. Personalet tog det dog meget pænt, og sørgede for at alle ønsker blev opfyldt.

Jeg synes det var en rigtig god brunch, og det syntes svenskerne også, trods alt. Æggene smagte af frisk luft og glade høns, og Birchermüeslien var helt perfekt. Kaffen var også rigtig god, og Loft Five er helt sikkert et sted, jeg gerne spiser brunch en anden gang. Hvis de altså ikke låser døren og ruller gardinerne for, når de ser svenskerne og mig nærme os igen.


Loft Five, Europaallee 15, ZürichSeneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje