Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Trypofobi – Er du bange for bubble tea?

Bubble tea, trypophobia

Føler du ubehag, når du ser billeder af bubble tea? Lotusblomsternes frøkapsler? Chiagrød? Jeg mødtes med min veninde N til morgenmad forleden, og hun fortalte mig, at en af hovedårsagerne til, at hun ikke bryder sig om chiagrød er, at hun synes det mønster, som chiafrøene danner er ubehageligt. Jeg vidste præcis hvad hun mente, for sådan har jeg det også med visse mønstre og formationer der involverer små huller, prikker eller pletter i tætpakkede klynger. Det er totalt irrationelt og lyder lidt skørt, så det er ikke ligefrem noget, jeg har råbt særlig meget op om, og faktisk var min veninde N den første person jeg fortalte det til.

Mens det i videnskabelige kredse stadigvæk bliver debatteret hvorvidt trypofobi (frygt for huller) nu også er en rigtig forbi, så behøver man ikke lede længe online efter andre, der også bare synes at den slags mønstre er for klamme.

Mit første trypofobi-minde stammer fra dengang jeg var omkring 7 år gammel og lavede varm kakao, der brændte på. Mælk der brændte på var ret ofte forekommende under min barndom, når jeg eksperimenterede i køkkenet, og synet af det brændte hulmønster i bunden af gryden var så ubehageligt, at jeg altid skyndte mig at kradse løs med opvaskebørsten, så mønstret forsvandt. Jeg får samme følelse af afsky, når jeg ser lotusfrøkapsler med huller eller et stort krus med bubble tea, som på billederne i dette indlæg. Dog får nogle mennesker symptomer, der minder om deciderede angstanfald når de eksponeres for hulmønstre, så jeg antager, at min trypofobi er af den mildere grad.

Jeg har lagt et spørgeskema ud på Instagram for at finde ud af, hvor mange af mine Instagram-venner der heller ikke er glad for mønstre med huller eller prikker. Når jeg har resultatet lægger jeg det op her.

Bubble tea, trypophobia

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop