The Lock Up – På zombie-bar i Tokyo

The Lock-Up, zombiebar i Tokyo

Det er let at få det indtryk, at Tokyo er fyldt med underlige og skøre restauranter og barer, og det er faktisk også tilfældet, men de kan være svære at finde, hvis man ikke ved, hvor de ligger.

Jeg har villet besøge Lock Up i lang tid, men det var først, da jeg var i Tokyo tidligere dette år, at det endelig lykkedes. Lock Up er en bar/restaurant indrettet som et fængsel/skrækfilm, men det røber den anonyme indgang ikke, så det krævede en del Google Maps-navigation, før vi endelig kunne træde indenfor, i hvad der mest af alt mindede om en fangekælder fra middelalderen.

Indgangen så tomt og næsten lukket ud, men så smækker døren bag os, og tung orgelmusik dunker ud af højtalerne. Vi tripper lidt nervøst ned langs korridoren, da en kvinde i minimal politiuniform pludselig træder frem og lægger Poul i håndjern. Derefter viser hun os hen til vores bord og Poul bliver sluppet fri, så vi kan puste ud og bestille noget at spise og drikke.

Menuen er fyldt med farligt udseende småretter, men da vi allerede har spist aftensmad (og heldigvis for det), nøjes vi med at bestille noget at drikke samt en portion fritter. Jeg beslutter mig for en blå drink, som smager rigtigt godt. Dog passer jeg på kun at tage  små mundfulde af gangen, så jeg ikke kommer til at sluge det store vingummiøje, der flyder rundt i glasset.

Poul har ikke lyst til drinks med øjne i, så han bestiller bare, hvad han tror er en almindelig øl. På tale om øjne, så er Pouls øjne næsten ved at falde ud, da han ser det 1L målebæger med øl, der få minutter senere bliver placeret på vores bord. Skål!

Vi har næsten drukket vores drinks og er begge enige om, at selvom Lock Up er et sjovt sted, så er det slet ikke så skræmmende, som vi troede det ville være. Men så går lyset ud. Høj, dyster musik strømmer igen ud af højtalerne, og pludselig kommer en zombie løbende mod vores bord!

Jeg skriger. Højt. Jeg kan slet ikke kontrollere det. Poul græder næsten af grin, mens han hikster et ”du ved godt det ikke er rigtige zombier, ikk’?” frem, men jeg skriger bare videre. Har du nogensinde spekuleret på, hvordan du ville reagerer under et zombieangreb? Ingen tvivl om, at jeg vil være hende, der gemmer sig henne i et hjørne, mens hun skriger alt hvad hun kan.

Her er zombie-videoen:


Hvis du er ude efter en af de der ”only in Japan”-oplevelser, så er The Lockup nok lige noget for dig. Det er en bar med fængsels/horror-tema, som er indrettet som et gammeldags fangehul, lige i hjertet af livlige Shibuya. Dødsmetal på højeste volumen varsler zombiernes ankomst, og de vil med jævne mellemrum i løbet af aftenen sørge for at skræmme livet af dig. Jeg tror aldrig, at jeg har skreget så meget som under mit besøg på The Lockup, og jeg turde ikke selv gå på toilettet efter første zombieangreb.

På menuen finder man drinks med øjne i og kulørte cocktails i reagensglas. Der serveres også mad på The Lockup, og retterne inkluderer både bizart udseende chokoladefondant med øjne samt mere uskyldige sager som pizza og pommes frites. Dog vil du nok være alt for skræmt til at spise noget, så hold dig bare til cocktails og snacks.

Der er ikke mange engelsktalende personer blandt personalet, men menuen har billeder, så det er ikke noget problem at få bestilt, hvad man nu har lyst til. Der er en klokke på bordet, som man kan trykke på, når man er klar til at bestille, samt når man ellers har brug for personalets opmærksomhed.

• The Lockup kan være lidt svært at finde, da baren ligger i kælderetagen af en ret anonym bygning, og det eneste, som røber dens tilstedeværelse er et lille skilt på japansk. Der er et billede af indgangen nedenfor.

• Cocktails koster omkring 550JPY og derover.

Min blog om Tokyo


The Lockup, Shibuya Grand Tokyo Building B2, Udagawacho 33-1, Shibuya, Tokyo, Tlf: 03-57287731  Adresse på japansk: ロックアップ, 〒150-0042 東京, 都渋谷区, 宇田川町33-1 渋谷グラント東京ビルB2

> Besøg The Lock-Up’s website (Japansk)


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje