Tokyo: Starbucks og Shibuya Crossing

Shibuya Crossing i Tokyo

Det er ikke nogen hemmelighed at man har den bedste udsigt til den travle og ret vilde Shibuya Crossing fra 1. sal på Starbucks. Hvad der derimod overraskede mig var, hvorledes personalet ikke specielt venligt, men meget bestemt gjorde mig opmærksom på, at det absolut ikke var tilladt at tage billeder.

Et kvalificeret gæt ville være at omkring 99% af denne Starbucks’ besøgere er turister, som kun er der med det ene formål at nyde udsigten og forevige denne på et SD-kort, kan det godt undre mig lidt, at man ikke har sat nogle skilte op, hvor der står, at det ikke er tilladt at tage billeder.

Dette ville helt sikkert være en mere effektiv måde at sprede informationen på, i stedet for at en Starbucksmedarbejder med krydsede arme skal springe rundt og spille politimand hver eneste gang et Canon-kamera sniger sig op fra tasken.

Skiltene kunne fx placeres lige ved indgangen, så man havde informationen om fotoforbudet inden man nåede at lægge sine sine yen på en Caramel Macchiato til overpris. Heldigvis nåede jeg at tage nogle billeder inden den sure dame i det grønne forklæde kom efter mig…

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje