Tokyo Skytree – Udsigt fra toppen

View from Tokyo Skytree

Efter vores brunch på Denny’s tog Riekos mand hjem med Saki, og Rieko og jeg tog hen for at se Tokyo Skytree. Udenlandske turister har mulighed for at købe fast-track billetter (og tage deres japanske venner med), så det gjorde vi. Jeg tror ikke det tog os mere end 20 minutter fra vi købte billetterne, til vi var på vej op med elevatoren.

Udsigten var virkelig fantastisk. Tokyo er en stor by, men det er først, når man ser det hele ovenfra, at man rigtigt forstår, hvor gigantisk byen er. Modsat hvad mange tror, så er Tokyo ikke en skov af skyskrabere, og med undtagelse af de mest centrale områder, er de fleste bygninger faktisk ikke særligt høje.

Det var lidt diset den dag, men vi kunne stadigvæk se Mt. Fuji. Jeg har besøgt Japan mange gange, men jeg har aldrig besteget Fuji-san. Da jeg stod ansigt til ansigt med bjerget deroppe i Tokyo Skytree, lovede jeg dog mig selv, at næste år, der gør jeg det.

Vi havde billetter helt til toppen af Tokyo Skytree, og den sidste del var en bred korridor, der snoede sig langs ydersiden af tårnet. Men kunne ikke komme udenfor, men vinduerne gik fra gulv til loft, så man havde masser af muligheder for at tage billeder.

Tokyo Skytree, 1 Chome-1-2 Oshiage, Sumida City, Tokyo

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje