Shinagawa Intercity Flea Market – Tokyo Shopping

Shinagawa Intercity Flea Market Tokyo

Shinagawa Intercity Flea Market er et loppemarked, der afholdes hver søndag i Intercity-bygningen, på den østlige side af Shinagawa Station. Ud over tøj er der også et godt udvalg af sko og accessories, samt det sædvanlige skrammel man kender fra loppemarkeder herhjemme.

Hvis man vil gøre sig håb om en god handel, gælder det om at være tidligt ude, for senere på eftermiddagen er mange af de bedste ting solgt.
Nogle boder er meget store, men det er min erfaring, at det er hos de mindre handlende, som sælger ting fra eget hjem eller garderobe, at man kan gøre de bedste køb, både med hensyn til pris og kvalitet. Som et eksempel kan jeg nævne sidst jeg besøgte markedet, hvor jeg fandt et par cashmere-culottes for kun 500JPY.

Det er kun de færreste af de handlende, som vil lade dig prøve tøjet før du køber det, så jeg vil foreslå, at du skriver dine mål ned hjemmefra og medbringer et målebånd, så du kan sjusse dig frem til, om du har fat i den rigtige størrelse.
Shinagawa Intercity Flea Market strækker sig over flere etager, og når vejret er fint er der også små boder på arealet uden for bygningen.
Toiletterne ligger i den sydlige ende af bygningen og de er pæne og rene. Der er også flere små spisesteder og fastfood restauranter i bygningen, hvis man skulle blive sulten efter al shopping.

Shinagawa er en stor station og loppemarkedet kan være svært at finde, men gå efter Konan exit og kig godt på kortet nedenfor.


Shinagawa Intercity Flea Market, Shinagawa Intercity

Shinagawa Flea

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje