Shinagawa Intercity Flea Market – Tokyo Shopping

Shinagawa Intercity Flea Market Tokyo

Shinagawa Intercity Flea Market er et loppemarked, der afholdes hver søndag i Intercity-bygningen, på den østlige side af Shinagawa Station. Ud over tøj er der også et godt udvalg af sko og accessories, samt det sædvanlige skrammel man kender fra loppemarkeder herhjemme.

Hvis man vil gøre sig håb om en god handel, gælder det om at være tidligt ude, for senere på eftermiddagen er mange af de bedste ting solgt.
Nogle boder er meget store, men det er min erfaring, at det er hos de mindre handlende, som sælger ting fra eget hjem eller garderobe, at man kan gøre de bedste køb, både med hensyn til pris og kvalitet. Som et eksempel kan jeg nævne sidst jeg besøgte markedet, hvor jeg fandt et par cashmere-culottes for kun 500JPY.

Det er kun de færreste af de handlende, som vil lade dig prøve tøjet før du køber det, så jeg vil foreslå, at du skriver dine mål ned hjemmefra og medbringer et målebånd, så du kan sjusse dig frem til, om du har fat i den rigtige størrelse.
Shinagawa Intercity Flea Market strækker sig over flere etager, og når vejret er fint er der også små boder på arealet uden for bygningen.
Toiletterne ligger i den sydlige ende af bygningen og de er pæne og rene. Der er også flere små spisesteder og fastfood restauranter i bygningen, hvis man skulle blive sulten efter al shopping.

Shinagawa er en stor station og loppemarkedet kan være svært at finde, men gå efter Konan exit og kig godt på kortet nedenfor.


Shinagawa Intercity Flea Market, Shinagawa Intercity, Åbningstider: Hver søndag: 10:00-16:00

Shinagawa Flea

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.