Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Tokyo: Joypolis og Purikura

Joypolis i Tokyo

I shoppingcentret Decks hvor 1-Chome Playland ligger, finder man også den indendørs forlystelsespark Joypolis. Jeg har aldrig tidligere besøgt Joypolis, for parken er ikke særlig stor, og det er ret dyrt at komme ind. Denne gang besluttede jeg mig dog for at kigge indenfor, da jeg havde ikke noget bedre at tage mig til, og der desuden var 50% rabat på entrébilletten.

Joypolis var dog ikke det mest spændende sted at daske rundt alene, og der var kø til de forlystelser, som jeg kunne tænke mig at prøve. Jeg bevægede mig derfor hurtigt hen mod området med purikuramaskiner.

Purikura er avancerede japanske fotoautomater. De er udstyret med diverse indbyggede redigeringsfunktioner, så man, uanset udgangspunkt, kan komme til at se ud som en rigtig japansk skønhed. Den purikura jeg prøvede var egentlig beregnet for to personer, og det tog lidt tid, før den accepterede, at der kun var mig derinde. Faktisk var den ikke særlig samarbejdsvillig, men med en blanding af trusler, smiger og rene gæt, lykkedes det mig dog at komme gennem processen, og det var det hele værd. LOL, man skal ikke undervurdere det morsomme i, at se sig selv med kridhvid hud og øjne så store som tekopper!

Læs mit blogindlæg om purikura


Joypolis, DECKS Tokyo Beach 3F-5F, 1−6−1 Daiba, Tokyo, Japan

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.