Tokyo: Joypolis og Purikura

Joypolis i Tokyo

I shoppingcentret Decks hvor 1-Chome Playland ligger, finder man også den indendørs forlystelsespark Joypolis. Jeg har aldrig tidligere besøgt Joypolis, for parken er ikke særlig stor, og det er ret dyrt at komme ind. Denne gang besluttede jeg mig dog for at kigge indenfor, da jeg havde ikke noget bedre at tage mig til, og der desuden var 50% rabat på entrébilletten.

Joypolis var dog ikke det mest spændende sted at daske rundt alene, og der var kø til de forlystelser, som jeg kunne tænke mig at prøve. Jeg bevægede mig derfor hurtigt hen mod området med purikuramaskiner.

Purikura er avancerede japanske fotoautomater. De er udstyret med diverse indbyggede redigeringsfunktioner, så man, uanset udgangspunkt, kan komme til at se ud som en rigtig japansk skønhed. Den purikura jeg prøvede var egentlig beregnet for to personer, og det tog lidt tid, før den accepterede, at der kun var mig derinde. Faktisk var den ikke særlig samarbejdsvillig, men med en blanding af trusler, smiger og rene gæt, lykkedes det mig dog at komme gennem processen, og det var det hele værd. LOL, man skal ikke undervurdere det morsomme i, at se sig selv med kridhvid hud og øjne så store som tekopper!

Læs mit blogindlæg om purikura


Joypolis, DECKS Tokyo Beach 3F-5F, 1−6−1 Daiba, Tokyo, Japan

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje