Tokyo: T.Y. Harbor – Bryggeri og restaurant ved vandet

T.Y. Harbor i Tokyo

T.Y. Harbor er en restaurant med eget bryggeri og en skøn beliggenhed ned til vandet. Den omfattende internationale menu er fyldt med lokkende retter, og restauranten er særlig kendt for sine burgere, som efter sigende skulle være blandt de bedste i byen. Bryggeriet ligger lige ved restauranten, og tilbyder et pænt udvalg af hjemmebrygget øl. Jeg prøvede deres IPA og deres Pale Ale, og begge to overraskede positivt. Drikker man ikke øl, findes der dog også en håndfuld cocktails på menuen.

På trods af placeringen, som er ret langt fra de områder, hvor de fleste turister vælger at bo i Tokyo, så er der altid godt fyldt op på T.Y. Harbor. Restauranten er særlig populær blandt Tokyos expats, men da jeg var der, var der også mange brunchende japanere.

Om weekenden og når vejret er godt, kan det helt klart anbefales at bestille bord i forvejen. Dette kan gøres online på T.Y. Harbor’s website.
Nogle gange er T.Y. Harbor booket til private events, så før man stiger på toget, er det en god idé lige at ringe og tjekke at restauranten er åben.

Deres øl serveres i 5 forskellige størrelser og starter ved 550JPY for en lille øl (250ml). I hverdagene er der særlige frokosttilbud, hvor man bl.a. kan få dagens suppe for 1000JPY, men i weekenden og om aftenen skifter menuen, og priserne går op, så vil man spise aftensmad på T.Y. Harbor, skal man nok regne med at betale omkring 3000-6000JPY for et måltid + drikkevarer.

Hvad skal man have på? T.Y. Harbor er et ret afslappet sted, men afslappet i Tokyo er alligevel ret pænt klædt på efter danske standarder.

Hvad skal man bestille? En Pale Ale og en burger

T.Y. Harbor ligger i gangafstand til Shinagawa InterCity Flea Market, som er et stort ugentligt loppemarked i Tokyo


T.Y. Harbor, 2-1-3 Higashi-Shinagawa, Shinagawa, Tokyo 

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje