Tokyo: Numazuko – Virkelig god kaiten sushi

Numazuko, kaiten sushi i Tokyo

Numazuko er en lille kæde af kaiten sushirestauranter (running sushi), som er kendt for at holde meget høj standard og kun benytte helt frisk fisk.

Numazuko er lidt dyrere end de andre kaiten-sushisteder i Tokyo, men sammenlignet med andre kaiten-susirestauranter, jeg har besøgt, er Numazuko uden tvivl blandt de absolut bedste. Priserne starter på ¥170 for de billigste tallerkener, og der er i de fleste tilfælde 2 stykker sushi på hver tallerken. Mere fancy sushi så som otoro (ekstrafed tun) og uni (søpindsvin) koster noget mere.

Tallerken efter tallerken med lækker sushi bliver sat op på båndet, men vil man have noget andet end det, der lige ruller forbi, så siger man det bare til kokken. Der er en engelsk menu med billeder, men ellers kan man let afkode priserne ud fra mønsteret på tallerkenen. Når man er færdig med at spise kommer personalet og tæller tallerkenerne sammen, og man får derefter en regning, som man betaler ved kassen ved indgangen.

Grøn te er gratis, og der er en hane med varmt vand installeret i bordet, samt en lille krukke med te, så man selv kan blande sig en kop.

Regn med at bruge omkring ¥3000 på et måltid. Hvis man kun spiser otoro bliver det selvfølgelig noget dyrere.


Numazuko, 3-34-16 Shinjuku, 1F Ikeda Plaza Bldg, Shinjuku, Tokyo, Tlf: +81 3 5361 8228
Adresse på japansk: 沼津港 新宿本店 〒160-0022東京都新宿区新宿3-34-16池田プラザビル1F

>Besøg Numazuko’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje