Numazuko er en lille kæde af kaiten sushirestauranter (running sushi), som er kendt for at holde meget høj standard og kun benytte helt frisk fisk.
Numazuko er lidt dyrere end de andre kaiten-sushisteder i Tokyo, men sammenlignet med andre kaiten-susirestauranter, jeg har besøgt, er Numazuko uden tvivl blandt de absolut bedste. Priserne starter på ¥170 for de billigste tallerkener, og der er i de fleste tilfælde 2 stykker sushi på hver tallerken. Mere fancy sushi så som otoro (ekstrafed tun) og uni (søpindsvin) koster noget mere.
Tallerken efter tallerken med lækker sushi bliver sat op på båndet, men vil man have noget andet end det, der lige ruller forbi, så siger man det bare til kokken. Der er en engelsk menu med billeder, men ellers kan man let afkode priserne ud fra mønsteret på tallerkenen. Når man er færdig med at spise kommer personalet og tæller tallerkenerne sammen, og man får derefter en regning, som man betaler ved kassen ved indgangen.
Grøn te er gratis, og der er en hane med varmt vand installeret i bordet, samt en lille krukke med te, så man selv kan blande sig en kop.
Regn med at bruge omkring ¥3000 på et måltid. Hvis man kun spiser otoro bliver det selvfølgelig noget dyrere.
Numazuko, 3-34-16 Shinjuku, 1F Ikeda Plaza Bldg, Shinjuku, Tokyo, Tlf: +81 3 5361 8228
Adresse på japansk: 沼津港 新宿本店 〒160-0022東京都新宿区新宿3-34-16池田プラザビル1F