Tokyo: Familiebrunch på Denny’s

Brunch på Denny's i Ginza, Tokyo

Jeg mødte Rieko, da jeg var i praktik i Japan for over 10 år siden. Rieko havde gået på college i Californien, så hun var god til engelsk. Hun blev derfor sat til at tage sig af mig, og vi fandt hurtigt ud af, at vi havde meget til fælles. Gennem årene har vi holdt kontakten, og hver gang jeg er i Japan, forsøger vi at ses.

Der er sket meget siden vores frokost på Ichimishin i Hamamatsu sidste år, for Rieko er nemlig i mellemtiden blevet gift og har fået en lille datter, Saki.

Fancy restauranter og små børn harmonerer jo ikke særlig godt, så vi besluttede os for at tage på familiebrunch på gode gamle Denny’s i Ginza.

Læs om Riekos J-Beauty-rutine og japansk hudpleje

Denny’s er en amerikansk restaurantkæde, men menuen i Japan er tilpasset japanske smagsløg, og restauranten er enormt populær blandt børnefamilier. Hvis I har været på Denny’s i USA, så kan I sikkert se, at maden på Denny’s i Japan ikke ligner det, man får i USA. Der er også installeret ringeklokker ved bordene, og så er der selvfølgelig en stor rygersektion i restauranten, hvilket stadigvæk er mere reglen end undtagelsen i Japan.

Her er det vi spiste:

Salat med laks, Denny's i Tokyo
Salat med røget laks. En del af den menu, som jeg bestilte
Hakkebøf på Denny's i Tokyo
Min hovedret. Ville jeg have avocado ovenpå min hakkebøf? Jo tak!
Steak på Denny's, Ginza Tokyo
Rieko’s mand fik en steak.
Dessert på Denny's Tokyo
Han bestilte også en gigantiske dessert, som jeg også overvejede at bestille…
Anmitsu
…men jeg var alt for mæt, så jeg bestilte en skål anmitsu (bønnepasta med sirup) i stedet:) 

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje