Tokyo: Familiebrunch på Denny’s

Brunch på Denny's i Ginza, Tokyo

Jeg mødte Rieko, da jeg var i praktik i Japan for over 10 år siden. Rieko havde gået på college i Californien, så hun var god til engelsk. Hun blev derfor sat til at tage sig af mig, og vi fandt hurtigt ud af, at vi havde meget til fælles. Gennem årene har vi holdt kontakten, og hver gang jeg er i Japan, forsøger vi at ses.

Der er sket meget siden vores frokost på Ichimishin i Hamamatsu sidste år, for Rieko er nemlig i mellemtiden blevet gift og har fået en lille datter, Saki.

Fancy restauranter og små børn harmonerer jo ikke særlig godt, så vi besluttede os for at tage på familiebrunch på gode gamle Denny’s i Ginza.

Læs om Riekos J-Beauty-rutine og japansk hudpleje

Denny’s er en amerikansk restaurantkæde, men menuen i Japan er tilpasset japanske smagsløg, og restauranten er enormt populær blandt børnefamilier. Hvis I har været på Denny’s i USA, så kan I sikkert se, at maden på Denny’s i Japan ikke ligner det, man får i USA. Der er også installeret ringeklokker ved bordene, og så er der selvfølgelig en stor rygersektion i restauranten, hvilket stadigvæk er mere reglen end undtagelsen i Japan.

Her er det vi spiste:

Salat med laks, Denny's i Tokyo
Salat med røget laks. En del af den menu, som jeg bestilte
Hakkebøf på Denny's i Tokyo
Min hovedret. Ville jeg have avocado ovenpå min hakkebøf? Jo tak!
Steak på Denny's, Ginza Tokyo
Rieko’s mand fik en steak.
Dessert på Denny's Tokyo
Han bestilte også en gigantiske dessert, som jeg også overvejede at bestille…
Anmitsu
…men jeg var alt for mæt, så jeg bestilte en skål anmitsu (bønnepasta med sirup) i stedet:) 

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.