Tokyo: 1-Chome Playland – Ren nostalgi

1-Chome Playland i Tokyo

Advarsel: Ret nørdet indlæg.

Har I set Wreck-It Raplh? Kan I så huske den scene i starten, hvor Ralph er den eneste, som ikke er inviteret med til festen? De har endda inviteret Pac-Man, og det er så synd for Ralph.

Jeg skal ikke gå nærmere ind på filmen, som vist for øvrigt er en børnefilm, men hvis du kan lide Wreck-It Ralph er jeg sikker på at du vil elske 1-chome Playland, som ligger på 4. sal i Decks Seaside Mall.

Poul og jeg fandt Playland ved en tilfældighed, da vi var ude for at udforske den kunstige ø Odaiba, som ligger i Tokyo Bay. Vi var egentlig på udkig efter et sted at spise frokost, da vi faldt over denne fantastiske etage i shoppingcenteret, dedikeret til gamle spillemaskiner og Tokyo kitsch generelt.

Alle maskinerne virkede, og inden vi havde set os om havde vi brugt over en time på at spille os igennem 2D-verdener med pixelerede monstre.

Wii og PlayStation i al ære, men der er altså noget fascinerende ved disse gamle maskiner. At træde in i 1chome Playland er som at træde ind i en tidslomme, og jeg kunne sagtens bruge flere dage i dette paradis for spilnørder. Hvis jeg boede i Tokyo ville jeg helt sikkert komme forbi hver eneste uge for at klappe maskinerne og fordre dem med mine 100JPY-mønter.

Læs mit andet indlæg om 1-Chome Playland her

Hvad skal man opleve i Tokyo – Min Tokyo Guide


1-Chome Playland, DECKS Tokyo Beach, Seaside Mall 4F, 1 Chome-6-1 Daiba, Minato City, Tokyo

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.

Fair Fashionista

fair-fashionista.dk

Shop Luksusgenbrug & Fair Fashion – Secondhand på den lækre måde.