Tokyo: 1-Chome Playland – Ren nostalgi

1-Chome Playland i Tokyo

Advarsel: Ret nørdet indlæg.

Har I set Wreck-It Raplh? Kan I så huske den scene i starten, hvor Ralph er den eneste, som ikke er inviteret med til festen? De har endda inviteret Pac-Man, og det er så synd for Ralph.

Jeg skal ikke gå nærmere ind på filmen, som vist for øvrigt er en børnefilm, men hvis du kan lide Wreck-It Ralph er jeg sikker på at du vil elske 1-chome Playland, som ligger på 4. sal i Decks Seaside Mall.

Poul og jeg fandt Playland ved en tilfældighed, da vi var ude for at udforske den kunstige ø Odaiba, som ligger i Tokyo Bay. Vi var egentlig på udkig efter et sted at spise frokost, da vi faldt over denne fantastiske etage i shoppingcenteret, dedikeret til gamle spillemaskiner og Tokyo kitsch generelt.

Alle maskinerne virkede, og inden vi havde set os om havde vi brugt over en time på at spille os igennem 2D-verdener med pixelerede monstre.

Wii og PlayStation i al ære, men der er altså noget fascinerende ved disse gamle maskiner. At træde in i 1chome Playland er som at træde ind i en tidslomme, og jeg kunne sagtens bruge flere dage i dette paradis for spilnørder. Hvis jeg boede i Tokyo ville jeg helt sikkert komme forbi hver eneste uge for at klappe maskinerne og fordre dem med mine 100JPY-mønter.

Læs mit andet indlæg om 1-Chome Playland her

Hvad skal man opleve i Tokyo – Min Tokyo Guide


1-Chome Playland, DECKS Tokyo Beach, Seaside Mall 4F, 1 Chome-6-1 Daiba, Minato City, Tokyo

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje