Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Tokyo: 1-Chome Playland – Ren nostalgi

1-Chome Playland i Tokyo

Advarsel: Ret nørdet indlæg.

Har I set Wreck-It Raplh? Kan I så huske den scene i starten, hvor Ralph er den eneste, som ikke er inviteret med til festen? De har endda inviteret Pac-Man, og det er så synd for Ralph.

Jeg skal ikke gå nærmere ind på filmen, som vist for øvrigt er en børnefilm, men hvis du kan lide Wreck-It Ralph er jeg sikker på at du vil elske 1-chome Playland, som ligger på 4. sal i Decks Seaside Mall.

Poul og jeg fandt Playland ved en tilfældighed, da vi var ude for at udforske den kunstige ø Odaiba, som ligger i Tokyo Bay. Vi var egentlig på udkig efter et sted at spise frokost, da vi faldt over denne fantastiske etage i shoppingcenteret, dedikeret til gamle spillemaskiner og Tokyo kitsch generelt.

Alle maskinerne virkede, og inden vi havde set os om havde vi brugt over en time på at spille os igennem 2D-verdener med pixelerede monstre.

Wii og PlayStation i al ære, men der er altså noget fascinerende ved disse gamle maskiner. At træde in i 1chome Playland er som at træde ind i en tidslomme, og jeg kunne sagtens bruge flere dage i dette paradis for spilnørder. Hvis jeg boede i Tokyo ville jeg helt sikkert komme forbi hver eneste uge for at klappe maskinerne og fordre dem med mine 100JPY-mønter.

Læs mit andet indlæg om 1-Chome Playland her

Hvad skal man opleve i Tokyo – Min Tokyo Guide


1-Chome Playland, DECKS Tokyo Beach, Seaside Mall 4F, 1 Chome-6-1 Daiba, Minato City, Tokyo

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.