Tokyo: Almond Cafe i Roppongi

Almond Cafe, Roppongi, Tokyo

De fleste som har opholdt sig i Tokyo en længere periode kender sikkert Almond Cafe i Roppongi. Med sin lyserøde facade og beliggenheden lige ved Roppongi Crossing er caféen et oplagt sted at mødes udenfor. Jeg har da også selv mange gange tidligere anvendt Almond som navigationspunkt, uden dog nogensinde at have vovet mig indenfor. Almond Cafe åbnede helt tilbage i 1964, men lukkede i 2009 for renovering.

2011 åbnede Almond igen i nye omgivelser, så da Poul og jeg var i Tokyo i maj måned, besluttede jeg mig for, at det var på tide at se lidt nærmere på Almond. En sen aften (Almond har åbent helt til kl. 5:00 om morgenen) trodsede vi derfor regnen udenfor og gik den korte vej fra vores hotel og over til Almond for at få os en kop te og en kage.

Bag den lyserøde facade viste der sig at gemme sig en ligeså lyserød café, som kunne fremvise et imponerende arsenal af sukkerholdige fristelser. Vi valgte hver sin yndige kage fra montren ved disken og satte os ved et bord en trappe op. Efter en kort tid kom en høflig japansk tjener op med kagerne serveret på det fineste lyserøde porcelæn. Der var ikke sparet på hverken fløde, marcipan eller chokolade, og kagerne smagte fantastisk.  Atmosfæren i caféen var lidt som man kunne forestille sig det ville være til teselskab i et dukkehus; både elegant og hyggelig og i stærk kontrast til Roppongis travle gader og vilde natteliv.

Læs min Tokyo Blog


Almond Roppongi, 6 Chome-1-26 Roppongi, Minato City, Tokyo

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop