Tips til Nytårsoutfit – Hvad skal man tænke på?

Tips til Nytårsoutfit - Hvad skal man tænke på?

Nytårsaften nærmer sig og vi er nok mange, der glæder os til at gå all-in og give den gas, med glitter og pailletter. Uanset om man bare skal fejre med sin nærmeste familie eller om man skal til et større arrangement, så er det nok den dag på året, hvor man klæder sig allermest festligt på. Jeg har samlet nogle tips til valg af nytårsoutfit, samt nogle af de ting, man bør overveje, når man skal finde outfittet til årets største fest.

Vær klædt på til lejligheden

Vælg noget der er behageligt at have på. Nytårsaften er en af årets længste fester og foregår i de fleste tilfælde både indenfor og udenfor, så husk ordentligt overtøj samt evt. et par flade skiftesko, hvis stiletterne strejker. Der bliver både spist og drukket meget i løbet af aftenen, så vælg tøj der ikke sidder alt for tæt, og vælg hellere en størrelse for stor end for lille. Nytårstøj behøver ikke nødvendigvis være lig med en kjole. En flot top med et lidt anderledes design og et par bukser kan være mindst lige så festligt. Makeup med lidt shimmer eller metalglans kan også være rigtig flot til et helt sort outfit.

En taske til

Det ser mest elegant ud med en lille clutch eller baguette-taske til nytårsaften, men det kan godt være en udfordring at få plads til andet end en læbestift og en mobiltelefon. I stedet for at overfylde en lille kuverttaske, kan det derfor anbefales enten at tage en større taske med (som man fx kan dekorere med et silketørklæde, for at få den i nytårshumør) eller at bruge jakke eller frakkelommer som ekstra taskeplads.

Shop en secondhand kjole til nytårsaften

Nytårsmoden ændrer sig jo stort set ikke, så nytårsaften er en oplagt lejlighed til at shoppe secondhand. Du kan sikkert finde en flot, secondhand nytårskjole, der er helt perfekt for dig, også selvom den har nogle år på bagen, og genbrug er godt, både for miljøet og for din pengepung.

Godt nytår!


Reklame for Mitzie Mee Shop:

Du finder lækre fair fashion accessories i shoppen >>

Shop Fair Fashion Accessories

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop