Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Sydney: Krokodillepizza på Australian Heritage Hotel

Krokodillepizza i Sydney

Efter Operahuset gik vi over til The Rocks, som er et historisk område nordvest for havnen. I gamle dage var nabolaget berygtet for bander og gadekriminalitet, men i dag fremstår det vældigt pænt og tilforladeligt.

Vivienne og Kent foreslog, at vi tog hen på The Australian Heritage Hotel for at spise krokodillepizza, og den var Poul og jeg helt med på. Vel fremme spottede Poul dog en kænguruburger på menuen, og det tog ikke lang tid, før han var fast besluttet på at prøve den i stedet. Personligt synes jeg dog at kænguruer er alt for søde til at spise (hyklerisk, I know) så jeg holdt mig til krokodillen, som for øvrigt blev serveret thai-style på pizzaen, med kokosmælk og koriander. Jeg har hørt mange mennesker sige, at smagen af krokodillekød minder om kylling, men det er jeg slet ikke enig i. Det smagte faktisk ikke som noget som helst andet, jeg tidligere har spist, men hvis jeg skulle drage en sammenligning, så mindede konsistensen lidt om blæksprutte.

Efter et stykke tid blev jeg selvfølgelig nysgerrig på Pouls kænguruburger, så jeg måtte lige smage en lille bid. Det var virkelig lækkert, og kødet var mørt og saftigt, lidt som oksekød men med et hint af noget vildt.

Da vi var på restauranten var der et kødlotteri, som vi selvfølgelig også deltog i. Vi vandt ikke noget, men det var rigtig hyggeligt at opleve atmosfæren sådan en søndag på en australsk pub.


The Australian Heritage Hotel, 100 Cumberland St, The Rocks, Sydney

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje