Sydney: Krokodillepizza på Australian Heritage Hotel

Krokodillepizza i Sydney

Efter Operahuset gik vi over til The Rocks, som er et historisk område nordvest for havnen. I gamle dage var nabolaget berygtet for bander og gadekriminalitet, men i dag fremstår det vældigt pænt og tilforladeligt.

Vivienne og Kent foreslog, at vi tog hen på The Australian Heritage Hotel for at spise krokodillepizza, og den var Poul og jeg helt med på. Vel fremme spottede Poul dog en kænguruburger på menuen, og det tog ikke lang tid, før han var fast besluttet på at prøve den i stedet. Personligt synes jeg dog at kænguruer er alt for søde til at spise (hyklerisk, I know) så jeg holdt mig til krokodillen, som for øvrigt blev serveret thai-style på pizzaen, med kokosmælk og koriander. Jeg har hørt mange mennesker sige, at smagen af krokodillekød minder om kylling, men det er jeg slet ikke enig i. Det smagte faktisk ikke som noget som helst andet, jeg tidligere har spist, men hvis jeg skulle drage en sammenligning, så mindede konsistensen lidt om blæksprutte.

Efter et stykke tid blev jeg selvfølgelig nysgerrig på Pouls kænguruburger, så jeg måtte lige smage en lille bid. Det var virkelig lækkert, og kødet var mørt og saftigt, lidt som oksekød men med et hint af noget vildt.

Da vi var på restauranten var der et kødlotteri, som vi selvfølgelig også deltog i. Vi vandt ikke noget, men det var rigtig hyggeligt at opleve atmosfæren sådan en søndag på en australsk pub.


The Australian Heritage Hotel, 100 Cumberland St, The Rocks, Sydney

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop