Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Sydney Harbour og Operahuset

Operahuset i Sydney

Noget af det bedste ved at blogge er, at man får online venner fra fra hele verden. Gennem årene er det til min store glæde lykkedes mig at transformere nogle af disse venskaber fra online til IRL, og i Sydney havde jeg fornøjelsen af at møde modebloggeren Vivienne fra Vivalaviv og hendes partner Kent, som er street-fashion-fotograf og blogger. 

Vivienne havde set på Instagram at jeg var i Sydney, så hun kontaktede mig, og nogle få beskeder senere havde vi aftalt at mødes selvsamme dag. Hvis jeg godt kan lide en blog er der meget store chancer for, at jeg også kan lide personen bag, og det var heldigvis også tilfældet denne gang:)

Vi startede med kaffe og chailatte på en café i Queen Victoria Building, og derefter gik vi en tur forbi Operahuset. Bygningen er som bekendt designet af den danske arkitekt Jørn Utzon, så som dansker er man nok lidt farvet, men Operahuset er efter min mening en af verdens absolut smukkeste bygninger.

Da jeg var barn, plejede der at være klistermærker med dyr i havregrynspakkerne, men der må åbenbart også have været klistermærker med operahuse, for et af mine første minder om Operahuset stammer fra et af de klistermærker. Jeg kan huske, at jeg klæbede det på min stol, og der ville jeg så sidde og kigge på billedet og fantasere om, hvordan det mon var at leve dernede på den anden side af jorden, hvor solen skinnede juleaften, og julemanden havde klipklapper og bermudashorts på.

Operahuset i Sydney kom i 2007 på UNESCOS Verdensarvsliste, og efter at have set det i virkeligheden, må jeg sige, at jeg er endnu mere fascineret af, hvor fantastisk en bygning det er. Selvom jeg tog billeder nok til at fylde mit Instagram feed et års tid eller to, formåede jeg slet ikke til fulde at fange, hvor imponerende Operahuset faktisk er. Det skal uden tvivl opleves i virkeligheden!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop