Sydney Harbour og Operahuset

Operahuset i Sydney

Noget af det bedste ved at blogge er, at man får online venner fra fra hele verden. Gennem årene er det til min store glæde lykkedes mig at transformere nogle af disse venskaber fra online til IRL, og i Sydney havde jeg fornøjelsen af at møde modebloggeren Vivienne fra Vivalaviv og hendes partner Kent, som er street-fashion-fotograf og blogger. 

Vivienne havde set på Instagram at jeg var i Sydney, så hun kontaktede mig, og nogle få beskeder senere havde vi aftalt at mødes selvsamme dag. Hvis jeg godt kan lide en blog er der meget store chancer for, at jeg også kan lide personen bag, og det var heldigvis også tilfældet denne gang:)

Vi startede med kaffe og chailatte på en café i Queen Victoria Building, og derefter gik vi en tur forbi Operahuset. Bygningen er som bekendt designet af den danske arkitekt Jørn Utzon, så som dansker er man nok lidt farvet, men Operahuset er efter min mening en af verdens absolut smukkeste bygninger.

Da jeg var barn, plejede der at være klistermærker med dyr i havregrynspakkerne, men der må åbenbart også have været klistermærker med operahuse, for et af mine første minder om Operahuset stammer fra et af de klistermærker. Jeg kan huske, at jeg klæbede det på min stol, og der ville jeg så sidde og kigge på billedet og fantasere om, hvordan det mon var at leve dernede på den anden side af jorden, hvor solen skinnede juleaften, og julemanden havde klipklapper og bermudashorts på.

Operahuset i Sydney kom i 2007 på UNESCOS Verdensarvsliste, og efter at have set det i virkeligheden, må jeg sige, at jeg er endnu mere fascineret af, hvor fantastisk en bygning det er. Selvom jeg tog billeder nok til at fylde mit Instagram feed et års tid eller to, formåede jeg slet ikke til fulde at fange, hvor imponerende Operahuset faktisk er. Det skal uden tvivl opleves i virkeligheden!

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop