Spicy miso ramen på Kikanbo – Måske de bedste i Tokyo

Kikanbo spicy ramen i Tokyo

Jeg brugte det meste af dagen i går på at vandre omkring i Kanda og Akihabara. Planen var at købe et nyt kamera, så Yodobashi Akiba (Tokyos største elektronikbutik) var målet for min vandring, men før jeg tog derhen, spiste jeg min første skål ramen på denne tur, og sikke en skål! Jeg har tidligere smagt spicy miso ramen, men aldrig på den måde, de laver det på Kikanbo. Hvis du tror at japansk mad ikke kan være stærk, så tager du fejl.

Kikanbo åbner kl. 11 og jeg var der kvart over. På det tidspunkt var restauranten allerede helt fyldt, men heldigvis er det almindelig høflighed på ramen-stederne, at man ikke bliver hængende for længe. Man spiser sin ramen, og så damper man ellers af, så en ny sulten ramengæst kan komme til. Det tog derfor ikke mere end et par minutter, før jeg kunne slå mig ned.

På Kikanbo bestiller man ved at købe en kupon fra en automat på væggen. Menuen var kun på japansk, men heldigvis var der er venlig japansk dame, der hjalp mig med at få trykket på den rigtige knap (den øverst i venstre hjørne).

Før kokken begyndte at tilberede min portion ramen spurgte han først, hvor stærk, jeg ville have den. Jeg valgte ”regular” som viste sig stadigvæk at være ret feisty efter dansk målestok, og flere gange i løbet af måltidet, måtte jeg køle min tunge i isvand.

Det var en smagsoplevelse udover det sædvanlige, og nok den bedste ramen, jeg nogensinde har spist. Misobasen var utroligt cremet og hver eneste ingrediens fra det kogte æg til de sprøde bønnespirer var bare helt perfekt. Jeg håber virkeligt, at jeg når at besøge Kikanbo en gang til, inden jeg skal tilbage til Dubai.

I 2016 prøvede jeg deres Devil Spicy ramen. Det kan I læse om her:

> Mit blogindlæg om Devil Spicy Miso Ramen på Kikanbo


Kikanbo, Kajicho 2-10-9, Chioda-ku, Tokyo, Åbningstider: Man-lør 11:00-21:30, Søn: 11:00 – 16:00, nærmeste station: Kanda, Adresse på japansk: 鍛冶町 2-10-10, Chiyoda, 東京都 〒101-0044

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje