Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Sommerfugleøreringe – Håndlavede smykker fra Thailand

Sommerfugleøreringe, håndlavede smykker fra Thailand

 

Jeg fandt de smukke sommerfugleøreringe i en lille butik på et marked i Bangkok, og jeg kunne simpelthen ikke stå for de flotte farver og de fine detaljer. Øreringene er håndlavede, og hver enkel sommerfugl er unik, så for mig er de ikke bare øreringe, men små kunstværker, som man kan tage på og holde af.

Sommerfugleøreringene er lavet af Mim, som er en ung kvindelig smykkedesigner. Sammen med sin søster Nammon, som er engelsklærer driver Mim sin lille butik i Bangkok. Mim har altid været interesseret i smykkedesign, så efter hun færdiggjorde sine universitetsstudier, gik hun et kursus i smykkedesign. Mim elsker sommerfugle og fugle, så de optræder i mange af hendes designs, som også er kendetegnet af smukke detaljer og en flot, livlig farveskala.

Hvordan kan man style sommerfugleøreringene?

Jeg foretrækker at holde resten af mit outfit neutralt og lade øreringene være i fokus, for på den måde, får de virkelig lov til at stråle. Hvis du gerne vil skabe et mere markant statement, kan du style øreringene med en top eller kjole i matchende farver og spraglet mønster.

Jeg tror allerede I har fornemmet, at jeg er ret vild med de her øreringe, for de er simpelhen så søde. Øreringene er perfekte, hvis man vil tilføje lidt farve og leg til ens outfit, og derudover føles det bare ekstra godt at bære noget, der er unikt og håndlavet.

 

Shop Sommerfugleøreringe

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje