Sol & Strand – Hvad skal man pakke til badeferien?

Sol & Strand - Hvad skal man pakke til badeferien?

Skal du rejse til varmere himmelstrøg? Så har jeg lavet en lille guide med gode råd til hvad der skal med i kufferten på ferien, hvor fokus er på sol, pool og strand.

Lækkert stof

Når der skal pakkes til solferien, skal du gå efter tøj i behagelige materialer som viscose, chiffon og bomuld, som lader kroppen ånde. Pak tøj, som ikke er alt for ømtåleligt, men som kan tåle at blive rengjort, hvis man nu skulle komme til at spilde solcreme, myggebalsam eller farvede drinks. Til poolen og stranden er det alfa og omega at tøjet tørrer hurtigt, så selvom jeg ellers ikke er nogen fortaler for polyester, så er der ikke meget, der slår det stygge plastikstof, hvad angår strand og pool. Det tørrer hurtigt, behøver ikke at stryges, og kan uden problem vaskes i håndvasken. Undgå alt for tætsiddende designs og vælg hellere en størrelse for stort end for småt, da tøj, der sidder for stramt, bare ikke er særlig fedt i varmen.

At vove lidt farve

De fleste farver og vilde mønstre ser fantastiske ud sammen med solbrændt hud, så hvis du ikke tidligere har haft mod på at springe ud i fuldt flor og gå amok i vilde mønstre og farvekombinationer, så er solferien en oplagt mulighed for at give farver en chance.

En badekåbe at hygge sig i

Det er skønt med en badekåbe på rummet, så bor man på et hotel uden badekåber, kan det anbefales at tage en med hjemmefra. Specielt under varmere himmelstrøg er det dejligt bare at kunne glide rundt i en tynd badekåbe på værelset og holder du dig fra de store, røde vamsede designs, så kan du også sagtens have badenkåben på ved poolen uden at ligne Hugh Hefner.

Husk lige strandhandklædet

Med mindre du bor på et beach resort, er det sjældent at hotellerne tillader, at man tager håndklæderne med sig til stranden, og vi har nok allesammen prøvet at være nødt til at købe et grimt souvenirhåndklæde i polyester til overpris, fordi vi lige havde glemt at få et håndklæde med i kufferten, så husk lige badehåndklædet. 

Få strandstilen

Forventer du at tilbringe en stor del af tiden ved poolen eller stranden er en lækker strandkimono eller tunika uundværlig.

Jeg bruger også nogle gange et stort tyndt tørklæde som strandsarong, og apropos tørklæder, så er de super at have med på ferien. Man kan drapere dem over skuldrene hvis det er køligt om aftenen, og så er de guld værd om bord på flyet, hvor tørklædet kan bruges som tæppe.

De fleste solferier involverer ikke så meget gang, bortset fra den daglige vandring fra hotelværelset til poolen, så et par sandaler eller flip flops opfylder de flestes behov angående fodtøj. En strandtaske er også handy, så man kan have håndklæde, hårbørste og solcreme med sig til poolen eller stranden.

Pakketips – En uge i solen

 • 2 bikinier
 • 1 strandhåndklæde
 • 2 strandkimonoer/kaftans
 • 2 shorts/T-shirts sæt eller 2 sommerkjoler
 • 1 pæn kjole til en lidt finere restaurant
 • Undertøj
 • Løse bukser eller en lang løs nederdel eller kjole til hvis man skal på udflugt
 • 1 stort tørklæde til køligere aftener samt ombord på flyet
 • Solhat & solcreme
 • Flipflops og sandaler
 • 1 strandtaske

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop