Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Sol & Strand – Hvad skal man pakke til badeferien?

Sol & Strand - Hvad skal man pakke til badeferien?

Skal du rejse til varmere himmelstrøg? Så har jeg lavet en lille guide med gode råd til hvad der skal med i kufferten på ferien, hvor fokus er på sol, pool og strand.

Lækkert stof

Når der skal pakkes til solferien, skal du gå efter tøj i behagelige materialer som viscose, chiffon og bomuld, som lader kroppen ånde. Pak tøj, som ikke er alt for ømtåleligt, men som kan tåle at blive rengjort, hvis man nu skulle komme til at spilde solcreme, myggebalsam eller farvede drinks. Til poolen og stranden er det alfa og omega at tøjet tørrer hurtigt, så selvom jeg ellers ikke er nogen fortaler for polyester, så er der ikke meget, der slår det stygge plastikstof, hvad angår strand og pool. Det tørrer hurtigt, behøver ikke at stryges, og kan uden problem vaskes i håndvasken. Undgå alt for tætsiddende designs og vælg hellere en størrelse for stort end for småt, da tøj, der sidder for stramt, bare ikke er særlig fedt i varmen.

At vove lidt farve

De fleste farver og vilde mønstre ser fantastiske ud sammen med solbrændt hud, så hvis du ikke tidligere har haft mod på at springe ud i fuldt flor og gå amok i vilde mønstre og farvekombinationer, så er solferien en oplagt mulighed for at give farver en chance.

En badekåbe at hygge sig i

Det er skønt med en badekåbe på rummet, så bor man på et hotel uden badekåber, kan det anbefales at tage en med hjemmefra. Specielt under varmere himmelstrøg er det dejligt bare at kunne glide rundt i en tynd badekåbe på værelset og holder du dig fra de store, røde vamsede designs, så kan du også sagtens have badenkåben på ved poolen uden at ligne Hugh Hefner.

Husk lige strandhandklædet

Med mindre du bor på et beach resort, er det sjældent at hotellerne tillader, at man tager håndklæderne med sig til stranden, og vi har nok allesammen prøvet at være nødt til at købe et grimt souvenirhåndklæde i polyester til overpris, fordi vi lige havde glemt at få et håndklæde med i kufferten, så husk lige badehåndklædet. 

Få strandstilen

Forventer du at tilbringe en stor del af tiden ved poolen eller stranden er en lækker strandkimono eller tunika uundværlig.

Jeg bruger også nogle gange et stort tyndt tørklæde som strandsarong, og apropos tørklæder, så er de super at have med på ferien. Man kan drapere dem over skuldrene hvis det er køligt om aftenen, og så er de guld værd om bord på flyet, hvor tørklædet kan bruges som tæppe.

De fleste solferier involverer ikke så meget gang, bortset fra den daglige vandring fra hotelværelset til poolen, så et par sandaler eller flip flops opfylder de flestes behov angående fodtøj. En strandtaske er også handy, så man kan have håndklæde, hårbørste og solcreme med sig til poolen eller stranden.

Pakketips – En uge i solen

 • 2 bikinier
 • 1 strandhåndklæde
 • 2 strandkimonoer/kaftans
 • 2 shorts/T-shirts sæt eller 2 sommerkjoler
 • 1 pæn kjole til en lidt finere restaurant
 • Undertøj
 • Løse bukser eller en lang løs nederdel eller kjole til hvis man skal på udflugt
 • 1 stort tørklæde til køligere aftener samt ombord på flyet
 • Solhat & solcreme
 • Flipflops og sandaler
 • 1 strandtaske

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

 • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje