Road trip: Fra Boston til Cape Cod

Cape Cod

 

Poul og jeg besluttede os for at tage af sted til USA en dag tidligere end planlagt. I stedet for at flyve direkte til New York, tog vi et fly til Boston hvor vi lejede en bil (en lækker Mustang Convertible, mere om den i et andet indlæg), og nu er vi på et mini-roadtrip langs lystlinjen til New York.

Lige efter vi begyndte at køre fik jeg kvalme. Jeg troede først, at det bare var lidt køresyge kombineret med jetlag, men det gik ikke over, og efter et par kilometer måtte jeg kaste op i posen med vores donuts fra lufthavnen. Det er åbenbart ikke meningen at man skal brække sig i sådan en pose, for efter et kort stykke tid begyndte den at lække, og vi måtte skynde os at holde ind ved et shoppingcenter langs vejen. Efter vores lille pitstop fik jeg det meget bedre og kunne begynde ta nyde turen.

Vi kom frem til Cape Cod lige inden solnedgang i går, og efter råd fra bloggerne Fifi+Hop og ReverseCommuter kørte vi mod Provincetown, som er en lille by længst nord på Cape Cod. Provincetown er kendt for at være meget gay friendly, og byen er meget populær bland homoseksuelle. Atmosf’ren var varm og festlig, og der var regnbueflag over dte hele. ”Straight couple coming through” blev der på et tidspunkt råbt, da Poul og jeg gik ned af en sidegade.

På grund af Labor Day var det lidt af en udfordring at finde et sted at bo. Vi ville gerne have overnattet i Provincetown, men alle de steder vi gik forbi var fulde, så vi endte med at bo på et motel lidt syd for Wellfleet. Der er en storm på vej, så vi har tænkt at tage herfra så snart solen står op, og hvis vejret ikke er alt for dårligt stopper vi i Chatham, som er en anden hyggelig by på Cape Cod, og spiser morgenmad før vi kører mod New York.

 

 

 

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop