Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Prinz Myshkin – München for vegetarer

Prinz Myshkin, vegetarisk restaurant i München

Lige for tiden prøver Hanna at leve vegansk, så for at mødes på halvvejen foreslog jeg, at vi spiste aftensmad på den vegetariske restaurant Prinz Myshkin. Lidt forenklet kan man sige at vegetarer ikke spiser døde dyr, mens veganere holder sig fra alle dyreprodukter inklusive æg, fløde og ost.

Selvom jeg udmærket kan forstå rationalet bagved, så er jeg endnu ikke der, hvor jeg selv ville kunne leve 100% vegetarisk, og slet ikke vegansk. I stedet prøver jeg at skære ned på kødprodukter i hverdagene, og jeg tager også gerne på vegetariske restauranter i de byer jeg besøger. Prinz Myshkin skulle være noget af det ypperste indenfor vegetarmad i München, så forventningerne var høje.

Til forret bestilte vi en tallerken med forskellige vegetariske antipasti. Det var primært grillede grøntsager, tofu og forskellige slags dip. Superlækkert, men også en smule tungt, og jeg var glad for at vi delte, for det ville have for meget for en person.

Min hovedret, Crespelle al Forno, var 3 boghvedepandekager fyldt med ricotta og spinat i en lækker flødesauce, som gjorde det meget let at glemme alt om kød. Hanna var også yderst tilfreds med sin Tofu Stroganoff med champignon og rødvinssauce. Tofuen var af den faste slags, som næsten smager som kød, og retten var intens og mættende.

Risen og grøntsagerne, som blev serveret ved siden af, så dog lidt triste ud, og overordnet set kunne man godt ønske, at Prinz Myshkin ville gøre lidt mere ud af selve præsentationen af maden. Jeg ved godt at det er svært at få tofu til at se lækkert ud, og kikærter og bønner er bare ikke specielt sexet. For en som mig, som også spiser med øjnene, ville lidt mere kælen for anretningen derfor have gjort underværker. Alting smagte dog dejligt, og er man i München er Prinz Myshkin helt sikkert et godt valg, uanset om man er vegetar eller ej.


Prinz Myshkin, Hackenstraße 2, München

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje