Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Pålsjö Krog: Restaurant på stranden i Helsingborg

Pålsjö Krog in Helsingborg

April og jeg tog over for at besøge Rikke og Magnus i Helsingborg, og vi havde nogle fantastiske dage med masser af svensk sommer, prinsesstårta og pink gin & tonic.

Den sidste aften tog vi ud at spise på Pålsjö Krog, som ligger helt nede på stranden i Helsingborg. Restauranten er rigtig populær om sommeren, og vi ringede i sidste øjeblik for at bestille bord. Med Rikkes formidable forhandlingsevner lykkedes det os dog ikke blot at få plads i en næsten fyldt restaurant, men også at få det bedste bord i hele restauranten lige ved vinduet med udsigt over vandet.

Maden var fantastisk og af den lette, lækre slags, som man lige har lyst til en varm sommeraften. April og jeg delte en portion tatar (eller råbiff som det hedder på svensk:)) til forret og Rikke og Magnus fik Toast Skagen, som er en slags rejesalat. Til hovedret bestilte jeg risotto med kantareller, og der var så mange kantareller, at det tog flere mundfulde, inden jeg fik mig gravet ned til risene. De andre fik fisk til hovedret, og de hævdede at deres fisk var endnu bedre end min risotto, hvilket jeg dog havde svært ved at tro på. En rigtig skøn aften på en rigtig hyggelig restaurant.  

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje