Antioxidant Cleansing Oil – Rejsestørrelse

Schwanen Garten
50ml

89,00 kr

Mild og nærende cleansing oil, som effektivt fjerner makeup, solcreme og snavs fra hudens overflade. Olien er skånsom mod huden, som efterlades blød og behagelig, og antioxidanterne i olien hjælper med at beskytte huden mod forurening og andre udefrakommende påvirkninger.

Cleansing oil (renseolien) kan anvendes alene eller efterfulgt af en vandbaseret renseprodukt som en del af den koreanske Double Cleansing rutine.

Mitzie Mee – Sanne: Rejsestørrelsen er lige den størrelse, jeg gerne vil have. Jeg bruger kun nogle få dråber ad gangen af renseolien , så denne lille flaske holder faktisk over en måned.

Læs blogindlægget om Double Cleansing >>

50ml

 

Sådan anvender man Cleansing Oil (renseolie):

Fugt ansigtet med lidt vand (dette skridt kan undlades)

Hæld et par dråber af olien ud i håndfladen og massér olien ind i huden i ansigtet.

Skyl efter med rigeligt med vand eller brug en fugtig vaskeklud til at fjerne olien.

 

 

Om Schwanen Garten

Schwanen Garten blev startet af to koreanske forskere, Sung Hyun og Suan, som mødte hinanden under et udvekslingsophold i Skt. Petersborg for over 25 år siden. Parret giftede sig, men kort tid efter brylluppet døde Suans mor af kræft, hvilket ansporede parret til at begynde at forske i alternativ og forebyggende medicin. De fokuserede særligt på kroppens immunforsvar samt antioxidering, som har vist sig at kunne stoppe den kemiske reaktion, der producerer frie radikaler og forårsager celleskade. Under forskningsarbejdet opdagede de den kritiske rolle som antioxidanter spiller med hensyn til at styrke  immunforsvaret.

Sung Hyun og Suans forskning tog for alvor fart, da parret vendte tilbage til Seoul. Efter udvekslingsopholdet i Rusland, fordybede forskerparret sig i arbejdet med tesen om at et stærkt immunforsvar og masser af antioxidanter er nøglen til sundhed og velvære. Efter flere år og utallige videnskabelige forsøg i deres eget laboratorie var Sung Hyun og Suan endelig klar til at lancere deres egen serie af hudplejeprodukter, Schwanen Garten, udviklet i Seoul, og baseret på antioxidanter deriveret fra naturlige ingredienser.

I kan læse mere om Schwanen Garten på Mitzie Mee Blog >>

 

 

Ingredients: Oryza sativa bran oil, carthamus tinctorius seed oil, caprylic/capric triglyceride, sorbeth-30 tetraoleate, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, argania spinosa kernel oil, moringa oleifera seed oil, tocopheryl acetate, lavandula angustifolia (lavender) oil.

 

 

 

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop