Multi-Active Antioxidant Ampoule

Schwanen Garten
15ml

415,00 kr

Multi-Active Antioxidant Ampoule med antioxidanter giver huden intensiv beskyttelse mod frie radikaler, og er en af de vigtigste produkter i Schwanen Gartens serie med fokus på at bevare hudens spændstighed og glød. Kan anvendes alene eller blandet med andre produkter fra Schwanen Garten.

15ml

 

Sådan anvender man ampoulen:

Ampoulen kan anvendes morgen og aften hver dag. Ryst den lille flakon let før brug, så de aktive ingredienser fordeles ligeligt i væsken. Applicer et par dråber i håndfladen og tryk forsigtigt dråberne ind i huden i ansigtet indtil alt er absorberet.

Ampoulen kan også blandes med fugtighedscreme, serum eller balms for at booste absorptionen af de aktive ingredienser. Det skal nævnes at der kan forekomme hvide misfarvninger i ampoulens indhold. Dette er forårsaget af det høje indhold af aktive ingredienser, og er ikke tegn på en defekt formula.

 

Om Schwanen Garten

Schwanen Garten blev startet af to koreanske forskere, Sung Hyun og Suan, som mødte hinanden under et udvekslingsophold i Skt. Petersborg for over 25 år siden. Parret giftede sig, men kort tid efter brylluppet døde Suans mor af kræft, hvilket ansporede parret til at begynde at forske i alternativ og forebyggende medicin. De fokuserede særligt på kroppens immunforsvar samt antioxidering, som har vist sig at kunne stoppe den kemiske reaktion, der producerer frie radikaler og forårsager celleskade. Under forskningsarbejdet opdagede de den kritiske rolle som antioxidanter spiller med hensyn til at styrke  immunforsvaret.

Sung Hyun og Suans forskning tog for alvor fart, da parret vendte tilbage til Seoul. Efter udvekslingsopholdet i Rusland, fordybede forskerparret sig i arbejdet med tesen om at et stærkt immunforsvar og masser af antioxidanter er nøglen til sundhed og velvære. Efter flere år og utallige videnskabelige forsøg i deres eget laboratorie var Sung Hyun og Suan endelig klar til at lancere deres egen serie af hudplejeprodukter, Schwanen Garten, udviklet i Seoul, og baseret på antioxidanter deriveret fra naturlige ingredienser.

I kan læse mere om Schwanen Garten på Mitzie Mee Blog >>

 

 

Indhold: Propanediol, Larix Sibirica Wood Extract, Betula Alba (Birk) Bark Extract, Centella Asiatica Extract, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosmarin) Extract, Origanum Vulgare Leaf (Oregano) Extract, Thymus Vulgaris (Timian) Extract, Camellia Sinensis Leaf (Grøn te) Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Kamille) Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lav) Extract

 

 

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop