Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Lip Glowy Balm – Grapefruit

Laneige
10g

179,00 kr

Laneige Lip Glowy Balm Grapefruit er en god læbebalsam til tørre og sprukne læber. Læbebalsammen indeholder grapefrugtekstrakt og en blanding af sheasmør, murumuru-smør og andre nærende ingredienser, som giver øjeblikkelig fugt og langvarig beskyttelse til dine læber.

Læbebalsammens lette konsistens gør den nem at påføre, og den  absorberes hurtigt uden at klistre. Læbebalsammen kommer i en smart tube, som gør det nemt at tage med dig overalt. Brug den alene eller under din yndlings læbestift for en ekstra glans og fugt.

Denne lip balm har duft af grapefrugt og et fint, koralfarvet skær.

10g

 

Sådan anvender man Laneige Lip Glowy Balm

Tryk en lille smule balm ud af toppen af tuben og stryg et tyndt lag over læberne. Anvendes efter behov.

Rigtig god i kombination med Laneige Lip Sleeping Mask

 

 

Om Laneige

Laneige er et koreansk hudplejemærke, der allerede slog igennem internationalt inden K-Beuty var blevet rigtig stort. Laneige primære fokus er på fugtgivende produkter, og brandet har forsket meget i vand og hydrering, hvilket har resulteret i de to teknologier Moisture Wrap™ og Water Science™, samt en række banebrydende produkter.

Læs mere om Laneige på bloggen >>

 

Ingredients: Hydrogenated Polyisobutene,Phytosteryl/Isostearyl/Cetyl/Stearyl/Behenyl Dimerdilinoleate, Hydrogenatedpoly(C6-14 Olefin), Diisostearylmalate, Polybutene, Phytosterylisostearyl Dimer Dilinoleate,Microcrystalline Wax /Ceramicrocristallina / Ciremicrocristalline, Butyrospermumparkii (Shea) Butter, Sucrosetetrastearate Triacetate,Synthetic Wax, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer,Mica, Astrocaryum Murumuruseed Butter, Euphorbia Cerifera(Candelilla) Wax / Candelillacera Hydrocarbons / Cired E Candelilla, Butylene /Ethylene/Styrene Copolymer,Fragrance, Limonene,Candelilla Wax Esters,Dimethicone, Dehydroaceticacid, Methicone, Coperniciacerifera (Carnauba) Wax /Copernicia Cerifera Cera / Ciredecarnauba, Polyglyceryl-2triisostearate, Red 6 (Ci 15850),Citral, Linalool, Benzylbenzoate, Propylene Glycol, pWater, Rubusidaeus (Raspberry) Fruit Extract,Citrus Aurantium Dulcis( O R A N G E ) Fruit Extract ,Butylene Glycol, Bht, Actinidiachinensis (Kiwi) Fruit Extract,Citrus Paradisi (Grapefruit)Fruit Extract, Prunusarmeniaca(Apricot) Kernel Extract,Alcohol, Phenoxyethanol.

 

Mitzie Mee Shop

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret