Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Glow Serum – Propolis + Niacinamide

Beauty of Joseon
30ml

169,00 kr

Beauty of Joseon Glow Serum – Propolis + Niacinamide er for dig der kæmper med store, synlige porer og irritabel hud. Serummet indeholder propolisekstrakt 60%, og har en honningagtig, tyktflydende konsistens, som nærer og hydrerer huden, uden at klistre, når først serummet er absorberet. Serummet indeholder også Niacinamid 2%, som hjælper med at mindske sebumproduktionen og bevare fugt- og oliebalancen i huden, samt BHA, som hjælper med at fjerne sebum og andre affaldsstoffer, fra hudens porer.

30ml

 

Sådan anvender man Beauty of Joseon Glow Serum

Tryk 2-3 dråber serum ud af pipetten og dup det godt ind i ansigtet.

Serummet kan anvendes både morgen og aften, men da serummet indeholder BHA, som kan øge følsomheden for sollys, skal du huske at anvende solcreme.

Serummet bør opbevares mørkt og køligt, og ikke stå i direkte sollys.

 

Om Beauty of Joseon

Beauty of Joseon er et koreansk hudplejemærke, der er særlig kendt for deres unikke tilgang til hudpleje. Det, der adskiller Beauty of Joseon fra mange andre hudplejemærker, er deres fokus på naturlige ingredienser og traditionel koreansk skønhedpleje. Med inspiration fra Joseon-dynastiets skønhedsritualer har Beauty of Joseon skabt produkter, der giver  resultater uden skadelige kemikalier, som hurtigt er blevet populært blandt skønhedsentusiaster over hele verden.

 

Ingredients: Propolis Extract, Dipropylene Glycol, Glycerin, Butylene Glycol, Water, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Melia Azadirachta Flower Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Centella Asiatica Extract, Corallina Officinalis Extract, Lotus Corniculatus Seed Extract, Calophyllum Inophyllum Seed Oil, Betaine Salicylate, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Tromethamine, Polyglyceryl-10 Laurate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Dextrin, Pentylene Glycol, Octanediol, Tocopherol, Xanthan Gum, Carbomer

 

 

Mitzie Mee Shop

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret