Vegan Rice Milk Moisturizing Toner

Goodal
250ml

185,00 kr

Goodal Vegan Rice Milk Moisturizing Toner er en mild og nærende toner med naturlige ingredienser, der sørger for dyb hydrering til huden. Toneren har en klar, tyndtflydende konsistens som hurtigt trænger ind i huden uden at fedte.

En af de vigtigste ingredienser i Goodal Vegan Rice Milk Moisturizing Toner er det patenterede Vegan Rice Milk™ ekstrakt, som er en mælkeagtig substans udvundet af ris fra Jeju Island. Ris-deriverede ingredienser har længe været anvendt i asiatisk hudpleje, hvor ris er kendt for at være nærende og blødgørende.

250ml

 

Sådan anvender man Goodal Vegan Rice Milk Moisturizing Toner

Toneren kan anvendes morgen om aften som del af din sædvanlige hudplejerutine. Efter rensning af huden påføres et tyndt lag toner over hele ansigtet med en vatrondel, eller med fingrene. Undgå læberne og området tæt ved øjnene.

 

Om Goodal

Goodal er et koreansk hudplejemærke, kendt for skånsomme, clean-beauty produkter baseret på naturlige ingredienser, der bliver forsigtigt udvundet ved en særlig process, udviklet for at bevare mest muligt af de aktive ingredienser.

Goodal er også kendt for at anvende fermentering i mange af mærkets produkter. Under fermentering nedbrydes de oprindelige ingredienser i mindre molekyler, som er lettere for huden at optage hvilket teoretisk set skulle gøre Goodals produkter mere effektive.

Goodal har et bredt udvalg af produkter, tilpasset forskellige hudtyper og problemområder. Et af mærkets mest populære serier er deres Vegan Rice Milk™ serie baseret på en mælkeagtig konsistens udvundet af ris fra Jeju Island. Goodals undgår stærke kemikalier og ingredienser, der kan irritere huden, hvilket gør Goodals produkter særligt velegnede til sensitiv hud.

 

Ingredients: Water, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Xylitol, Chlorella Vulgaris Extract, Sodium Hyaluronate, Soymilk, Oryza Sativa (Rice) Extract, Glucose, Butylene Glycol, C12-14 Pareth-12, Fructooligosaccharides, Fructose, Caprylyl Glycol, Panthenol, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Tromethamine, Biosaccharide Gum-1, Caprylic/Capric Tryglycerides, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Tocopherol, Carbomer, Xanthan Gum, Disodium EDTA

 

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop