Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Vegan Rice Milk Moisturizing Toner

Goodal
250ml

195,00 kr

Goodal Vegan Rice Milk Moisturizing Toner er en mild og nærende toner med naturlige ingredienser, der sørger for dyb hydrering til huden. Toneren har en klar, tyndtflydende konsistens som hurtigt trænger ind i huden uden at fedte.

En af de vigtigste ingredienser i Goodal Vegan Rice Milk Moisturizing Toner er det patenterede Vegan Rice Milk™ ekstrakt, som er en mælkeagtig substans udvundet af ris fra Jeju Island. Ris-deriverede ingredienser har længe været anvendt i asiatisk hudpleje, hvor ris er kendt for at være nærende og blødgørende.

 

Sådan anvender man Goodal Vegan Rice Milk Moisturizing Toner

Toneren kan anvendes morgen om aften som del af din sædvanlige hudplejerutine. Efter rensning af huden påføres et tyndt lag toner over hele ansigtet med en vatrondel, eller med fingrene. Undgå læberne og området tæt ved øjnene.

 

Om Goodal

Goodal er et koreansk hudplejemærke, kendt for skånsomme, clean-beauty produkter baseret på naturlige ingredienser, der bliver forsigtigt udvundet ved en særlig process, udviklet for at bevare mest muligt af de aktive ingredienser.

Goodal er også kendt for at anvende fermentering i mange af mærkets produkter. Under fermentering nedbrydes de oprindelige ingredienser i mindre molekyler, som er lettere for huden at optage hvilket teoretisk set skulle gøre Goodals produkter mere effektive.

Læs mere om Goodal på bloggen >>

 

Ingredients: Water, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Xylitol, Chlorella Vulgaris Extract, Sodium Hyaluronate, Soymilk, Oryza Sativa (Rice) Extract, Glucose, Butylene Glycol, C12-14 Pareth-12, Fructooligosaccharides, Fructose, Caprylyl Glycol, Panthenol, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Tromethamine, Biosaccharide Gum-1, Caprylic/Capric Tryglycerides, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Tocopherol, Carbomer, Xanthan Gum, Disodium EDTA

 

Mitzie Mee Shop

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret