7 in 1 Total Solution Black Clay Mask

Barulab
18g

29,00 kr

Barulab 7 in 1 Total Solution Black Clay Mask er noget så usædvanligt som en ler-maske i sheet mask-format. Man får alle de gode ting fra en traditionel lermaske, men man slipper for alt bøvlet når leret skal fjernes fra ansigtet igen. I modsætning til almindelige lermasker, så er Barulab 7 in 1 Total Solution Black Clay Mask nemlig superlet at fjerne, da leret følger med, når man fjerner mask sheet’et.

Masken består af en blanding af vulkanaske fra Jeju Island og Bentonite-ler, som er kendt for sin rensende effekt. Passer bedst til dig med normal til fedtet hud.

Som navnet antyder, virker Barulab 7 in 1 Total Solution Black Clay Mask på 7 forskellige områder:

Renser i dybden

Strammer op

Nærer og giver fugt

Fjerner sebum

Mindsker synligheden af porer

Fjerner døde hudceller

Huden føles mere fast

 

Sådan anvender man Barulab 7 in 1 Total Solution Black Clay Mask

Masken anvendes efter at du har renset ansigtet og evt. anvendt toner, men før du påfører serum og fugtighedscreme.

Masken består af 2 dele, og hver del er dækket af en gennemsigtig film på den ene side og en hvid film på den anden side. Den side, der er dækket af den gennemsigtige film er siden, der skal vende ind mod huden.

Start med den øverste del af masken (den med huller til øjnene):

Fjern den gennemsigtige film og læg masken over ansigtet så det passer med hullerne til øjnene. Fjern forsigtigt den hvide film og tryk masken godt på plads, så den følger ansigtets konturer.

Derefter tager du den nederste del (den emd hul til munden) og følger samme procedure.

Masken skal sidde 30-40 minutter, indtil den er ordentligt tør. Man fjerner masken som man fjerner en almindelig sheet mask, men vær opmærksom på, at den sidder lidt bedre fast.

Skyl efter med lunkent vand for at fjerne de sidste rester af leret. Huden kan godt føles lidt tør og stram bagefter, så det er vigtigt at du påfører serum og/eller creme efter anvendelse.

 

Om Barulab

Barulab er et koreansk hudplejemærke baseret på en filosofi om at kombinere naturlige ingredienser med dybdegående forskning og på denne måde udvikle innovative produkter, der giver en sund, flot hud.

 

 

Ingredients: Water, Kaolin, Butylene Glycol, Bentonite, Polysorbate 80, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Magnesium Aluminum Silicate, Volcanic Ash, Charcoal Powder, Stearic Acid, CI 77499, Mica, Bismuth Oxychloride, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Tromethamine, Fragrance, Ethyl Hexanediol, Morus Alba Fruit Extract, Hydrolyzed Collagen, Ethylhexyl Glycerin, Niacinamide, Allantoin, Panthenol, Silkworm Extract, Portulaca Oleracea Extract, Morus Alba Leaf Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Centella Asiatica Extract, Eclipta Prostrata Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Adenosine.

 

 

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop