Green Tea Real Ampoule Mask

1 stk.

19,00 kr

Jigott Green Tea Real Ampoule Mask er en sheet-maske med ekstrakt fra grøn te, som er en kraftfuld naturlig antioxidant, der kan bidrage til at fremme hudens elasticitet samt nære huden ved at forbedre mikrocirkulationen. Masken indeholder koffein, som kan hjælpe med at reducerer hævelse, samt tanniner, der bidrager til at give huden fasthed. Selve masken er lavet af naturlig, miljøvenlig bomuld.

1stk (27ml)

 

Sådan anvender man Green Tea Real Ampoule Mask

Tag masken ud af forpakningen, fold den helt ud og placér den over ansigtet. Fjern masken efter 15-20 minutter og smør evt. overskydende produkt ud i ansigtet. Du behøver ikke skylle efter med vand, men skal du lægge makeup kan det anbefales at vente yderlige 20-30 minutter indtil maskeingredienserne er trængt godt ind i huden. Herefter kan du anvende mist eller toner på en vatrondel til at fjerne ampoule-rester før du lægger makeup.

 

Ingredients: Water, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Betaine, Sodium Hyaluronate, Polysorbate 20, Camellia Sinensis Leaf Extract, Camellia Japonica seed Extract, Honey Extract, Snail Secretion Filtrate, Aloe Barbadensis Leaf Extract(27mg), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Twig Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Phenoxyethanol, Fragrance. 

 

Om Jigott

Jigott er en produktserie fra det koreanske hudplejebrand Skinine. Hos Jigott har man fokus på at mindske de negative effekter af den moderne livsstil med kemikalier og forurening i omgivelserne. Produkterne er fremstillet med naturlige ingredienser og tilpasset forskellige hudtyper, og der forskes kontinuerligt i at udvikle produkter der er både skånsomme og effektive.

 

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop