Oslo Natteliv – Gode barer i Oslo

Oslo Guide - Gode barer i Oslo

Med tanke på hvor dyrt det er at gå i byen i Oslo, så har byen faktisk et overraskende godt udvalg af barer, og man finder alt fra fancy rooftop-steder til speak-easies, som er lette at overse, hvis man ikke lige ved, hvor man skal lede. En aften i byen i Oslo starter typisk med en middag på restaurant omkring kl. 20 (kl. 19, hvis det er en hverdag), efterfulgt af drinks på en bar indtil midnat. En øl koster omkring 100NOK og en cocktail koster fra 130NOK og op.

Men hvor er de bedste barer i Oslo? Jeg spurgte ACs ven og Oslo ekspert Frank, om han ikke kunne fortælle os lidt om hvilke barer, som han synes er bedst i Oslo.

Eff Eff

En relativt ny bar i Fredensborg med et godt udvalg af østers fra Norge og udlandet. Kan du ikke lide østers, så fortvivl ej, for der er også andre snacks og småretter på menuen, og mange mennesker går på Eff Eff bare for at tage et glas vin.

Eff Eff, Fredensborgveien 22A, Oslo

Summit Bar

Summit Bar er en elegant bar på 21. etage på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Holberg. Summit Bar gennemgik en større renovation i 2016 foretaget af den berømte norske arkitekt- og designgruppe Snøhetta, og baren er nok det allerbedste sted i Oslo at drikke gode cocktails med udsigt.

Summit Bar at Radisson Blu, Holbergs gate 30, Oslo

Himkok

Himkok er en cocktail bar og et mikrodestilleri beliggende i en af de ældste murstensbygninger i Oslo. Det meste af den spiritus, der serveres i baren er fra destilleriet og en flaske Himkok gin eller Himkok Aquavit kan bestemt anbefales som souvenir fra dit Oslobesøg. Himkok ser meget anonym ud fra gaden, og det er let at komme til at gå forbi, også selvom du ved, hvor du skal hen.

Himkok, Storgata 27, Oslo

Izakaya

Hyggelig izakaya (japansk pub) i en kælder på St. Olavs Gate. Izakaya har et godt udvalg af japanske småretter og sake, og stedet føles virkelig som et lille stykke af Japan, lige midt i Oslo.

Izakaya, St. Olavs Gate 7, Oslo

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje