Opskrift: Tinas Ørredsalat

Tinas Ørredsalat, opskrift

Mangler du inspiration til hvad du skal lave til frokost? Denne ørredsalat er perfekt til rugbrødsmadderne eller sammen med et stykke godt knækbrød. Man kan også sagtens servere salaten pænt anrettet som forret, eller som en af retterne på det store kolde bord til påske, pinse eller jul.

Opskrift og noter fra Tina – Hungry Bird Eats: Jeg har altid græsk yoghurt i køleskabet, og jeg anvender yoghurt, så vidt det er muligt, i stedet for creme fraiche og mayonnaise, da jeg synes at yoghurten giver en bedre smag og konsistens. Denne opskrift er nok til 4 personer som snack, eller til 2 personer som frokost serveret med brød.

Opskrift: Tinas Ørredsalat

Recipe by Tina – Hungry Bird Eats
Course: frokost, salaterCuisine: Nordisk, Danmark
Portioner

4

portioner

Denne ørredsalat er perfekt til rugbrødsmadderne eller sammen med et godt knækbrød, som en lækker, hurtig frokost, eller som snack i løbet af dagen.

Ingredienser

  • 1,2 dl mayonnaise

  • 1,2 dl græsk yoghurt

  • Lidt salt og peber

  • 2 spsk hakket rødløg

  • 1 stilk bladselleri i tern

  • 225 g varmrøget ørred

  • 1 spsk hakket dild

  • 1 spsk kapers

  • saft fra en halv citron

Sådan gør du

  • Bland græsk yoghurt og mayonnaise i en skål. Smag til med salt og peber.
  • Tilsæt hakket rødløg og bladselleri.
  • Pluk fisken i små stykker og tilsæt den til resten af blandingen.
  • Tilsæt dild og kapers.
  • Pres citronen over salaten og rør rundt.
  • Server med godt rugbrød eller knækbrød.

Opskrift-video

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Opskrifter

Mitzie Mee Shop