Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 500kr. Ellers koster fragt 50 kr.

Opskrift: Tinas Ørredsalat

Tinas Ørredsalat, opskrift

Denne ørredsalat er perfekt til rugbrødsmadderne eller sammen med et godt knækbrød, som en lækker, hurtig frokost, eller som snack i løbet af dagen.

Opskrift og noter fra Tina – Hungry Bird Eats: Jeg har altid græsk yoghurt i køleskabet, og jeg anvender yoghurt, så vidt det er muligt, i stedet for creme fraiche og mayonnaise, da jeg synes at yoghurten giver en bedre smag og konsistens. Denne opskrift er nok til 4 personer som snack, eller til 2 personer som frokost serveret med brød.

Opskrift: Tinas Ørredsalat

Recipe by Tina – Hungry Bird Eats Course: frokost, salaterCuisine: Nordisk, Danmark
Portioner

4

portioner

Denne ørredsalat er perfekt til rugbrødsmadderne eller sammen med et godt knækbrød, som en lækker, hurtig frokost, eller som snack i løbet af dagen.

Ingredienser

  • 1,2 dl 1,2 mayonnaise

  • 1,2 dl 1,2 græsk yoghurt

  • Lidt salt og peber

  • 2 spsk 2 hakket rødløg

  • 1 stilk 1 bladselleri i tern

  • 225 g 225 varmrøget ørred

  • 1 spsk 1 hakket dild

  • 1 spsk 1 kapers

  • saft fra en halv citron

Sådan gør du

  • Bland græsk yoghurt og mayonnaise i en skål. Smag til med salt og peber.
  • Tilsæt hakket rødløg og bladselleri.
  • Pluk fisken i små stykker og tilsæt den til resten af blandingen.
  • Tilsæt dild og kapers.
  • Pres citronen over salaten og rør rundt.
  • Server med godt rugbrød eller knækbrød.

Opskrift-video