Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Opskrift: Lemon Curd – Lidt sødt til weekenden

Lemon Curd Opskrift

Her er en opskrift fra min gamle blog tilbage fra dengang, hvor jeg stadigvæk syntes det var sjovt at lave mad. Nu for tiden orker de store køkkeneksperimenter, men lemon curd er en undtagelse. Lemon Curd er mega-let at lave, og så smager det kæmpegodt på ristet brød eller nybagte boller. Man kan også bruge sin hjemmelavede lemon curd som fyld eller kage-topping, eller hvad med at blande et par skefulde i en portion vaniljeis? Lemon curd holder sig fint 3-4 dage i køleskabet.

Ingredienser:

Saft fra 4 citroner (ca. 1 dl)

Skal fra 2 citroner (helst økologiske)

2 æg

2dl rørsukker

100g smør

  • Pisk æggene sammen i en gryde og tilsæt derefter de andre ingredienser.
  • Sæt gryden på en kogeplade og tænd for medium varme og fortsæt med at piske. Blandingen skal varmes op, men må ikke koge.
  • Efter 5-10 minutter bliver konsistensen mere tyktflydende og overfladen mere blank, og der skrues derefter næsten helt ned for varmen, mens man fortsætter omrøringen i et par minutter.

Så er lemon curden færdig og sættes til afkøling, før den hældes op i et syltetøjsglas.

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.