Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Opskrift: Kristians Fiskesuppe – Hverdagsversionen

Opskrift: Kristians Fiskesuppe - Hverdagsversionen

Kristian er rigtig god til at lave mad, og fiskesuppen er en af hans signatur-retter. Denne version er hverdagsversionen, men der findes også en luksusversion, som bliver lagt op ved et senere tilfælde.

I denne opskrift anvender Kristian laks og torsk, men man kan også bruge andre slags fisk, så længe det er fisk, der er forholdsvis fast i kødet, så du får fine, veldefinerede fiskestykker i din suppe.

Kristians bemærkninger:

Pas på du ikke tilsætter for meget vand. Vand og hvidvin skal kun lige dække grøntsagerne. Dette er særlig vigtigt, hvis du anvender frossen fisk, da vandet fra den frosne fisk vil udvande suppen yderligere.

Muslinger og rejer skal tilsættes helt i slutningen, lige inden serveringen. Suppen må ikke koge, efter at muslinger og rejer er tilsat, for så bliver de seje.

Alle mængdeangivelser er cirka-mængder. Anvend hvad du har i køleskabet eller fryseren, og hvad du lige synes passer og vær klar til at variere mængden af vand, vind, fløde og smør, så du får en cremet og lækker suppe.

Opskrift: Kristians Fiskesuppe – Hverdagsversionen

Recipe by Kristian Course: Middag, SuppeCuisine: Norge
Portioner

4

portioner

Kristian er rigtig god til at lave mad, og fiskesuppen er en af hans signatur-retter. Denne version er hverdagsversionen, men der findes også en luksusversion, som bliver lagt op ved et senere tilfælde.

Ingredienser

  • 5 dl 5 vand (se bemærkninger. Måske behøver du mindre eller mere).

  • 2,5 dl 2,5 hvidvin

  • 2 2 porrer

  • 3 3 gulerødder

  • 1 1 fennikel

  • 8 8 champignoner

  • 400 g 400 fisk

  • 2,5 dl 2,5 piskefløde

  • 2,5 dl 2,5 muslinger

  • 2,5 dl 2,5 pillede rejer

  • 100 g 100 smør

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær porrer, gulerødder, fennikel og champignoner i skiver og læg dem i en stor gryde.
  • Tilsæt vand og hvidvin så det lige dækker, og bring det hele i kog. Skru lidt ned for varmen og lad suppen simre i 10 minutter.
  • Tilsæt fisken og bring suppen i kog igen.
  • Tilsæt fløde.
  • Tilsæt muslinger, rejer og smør. Ingredienserne skal være gennemvarmet, men suppen skal ikke koge, da det gør muslingerne og rejerne seje.
  • Krydr med salt og peber. Så er suppen klar. Server med brød og et godt glas hvidvin.

Opskrift-video

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Opskrifter

  • Opskrift: Mirabellemarmelade

    by Sanne

    Lige nu er det højsæson for mirabeller, og herude på landet i Jylland vrimler der med mirabeller langs vejene og i de vilde hegn, der deler markerne. Jeg gik derfor …

  • Her forleden kom jeg til at tænke på, hvornår det egentlig var, at hyldeblomsterne gjorde deres indtog i danske sommerdrikke? Jeg kan ikke huske hyldeblomstsaft fra min barndom men til …