Hindbærsnitten er en rigtig dansk klassiker, og de lækre snitter med hindbærsyltetøj er faktisk ikke særlig svære at lave. Jeg synes at de hindbærsnitter man køber hos bageren ofte er lidt for søde, og lidt for store, men så er det jo godt, at man selv kan bestemme, hvis man bager selv.
Mine hindbærsnitter er lavet med en gammeldags mørdej, som jeg fandt opskriften på i min mormors gamle kogebog. De er cirka halv størrelse af dem, man finder hos bageren, og så er de en lille smule tykkere, og en lille smule grimmere, og ser meget hjemmelavede ud:)
Noter
Jeg bager med flormelis i stedet for almindeligt sukker, men har du ikke så meget flormelis hjemme, kan du også bruge almindeligt sukker til dejen.
Jeg bruger frysetørrede hindbær i stedet for krymmel, for jeg kan godt lide den lidt syrlige smag fra hindbærrene og så synes jeg de ser rigtig fint ud med alt de lyserøde.
Når hindbærsnitterne er færdigbagte skal det hele gå lidt hurtigt, så sørg for at have glasur og frysetørrede hindbær klar. Hindbærsnitterne er nemlig lettest at skære ud, når de lige er kommet ud af ovnen. Får de lov at køle af er de svære at skære i, uden at de brækker.