Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Opskrift: Bagt Camembert med Appelsinmarmelade og Krydderurter

Opskrift: Bagt Camembert med Appelsinmarmelade

Kender du det med at tage en bid og bare føle, at tiden står stille, fordi det smager så godt? Det er præcis den oplevelse, der venter dig, hvis du laver den her opskrift med bagt camembert, for den er bare monstergod.

Bagt camembert er perfekt til en hyggeaften med veninderne, men den tager sig også rigtig godt ud på et ostebord, sammen med lidt nødder, tørret frugt og oliven.

Noter

Denne opskrift er fra 2hungrybirds.com som er en opskriftblog på engelsk, som jeg driver sammen med min veninde Tina. Vi anvender en savory appelsinmarmelade fra Spread-mmms i opskriften, men den kan man ikke købe i Danmark. Hvis du kan få fat i en appelsinmarmelade, som er mere salt end sød (ved ikke hvordan man bedst oversætter savory til dansk), er det super, men ellers kan du evt. drysse med lidt god salt for at nedtone det søde.

Servér med gourmetknækbrød eller kiks til at dyppe i den smeltede ost.

Opskrift: Bagt Camembert med Appelsinmarmelade og Krydderurter

Recipe by 2 Hungry Birds – Tina og Sanne Course: Dessert, Opskrifter, Ost
Portioner

4

portioner

Bagt camembert er perfekt til en hyggeaften med veninderne, men den tager sig også rigtig godt ud på et ostebord, sammen med lidt nødder, tørret frugt og oliven.

Ingredienser

  • 1 1 camembert (i træ-æske)

  • 1 spsk 1 olivenolie

  • 2 spsk 2 appelsinmarmelade

  • Friske krydderurter (forslag: timian, oregano eller rosmarin)

Sådan gør du

  • Varm ovnen op til 180ºC
  • Hvis camemberten er i en træ-æske, tages osten op af æsken og eventuel plastik eller papiremballage fjernes. Derefter lægges osten tilbage i æsken igen. Hvis din camembert ikke kommer i en æske, kan du bage den i et lille ovnfast fad eller indpakket i bagepapir.
  • Skær med en kniv på kryds og tværs på oversiden af osten så aromaen fra krydderurterne rigtig kan trænge ned.
  • Dryp olivenolie over den snittede overflade og drys med krydderurterne.
  • Placér osten på en bageplade med bagepapir (for at beskytte mod ost der smelter og løber over), og bag den i 15-20 minutter eller indtil osten er smeltet indeni og har et let gyldent strejf.
  • Fordel appelsinmarmeladen jævnt på overfladen og servér med det samme.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Opskrifter

  • Opskrift: Mirabellemarmelade

    by Sanne

    Lige nu er det højsæson for mirabeller, og herude på landet i Jylland vrimler der med mirabeller langs vejene og i de vilde hegn, der deler markerne. Jeg gik derfor …

  • Her forleden kom jeg til at tænke på, hvornår det egentlig var, at hyldeblomsterne gjorde deres indtog i danske sommerdrikke? Jeg kan ikke huske hyldeblomstsaft fra min barndom men til …