New York: Veganske cupcakes på Erin McKenna’s Bakery

Erin McKenna's, veganske cupcakes

Det lille hyggelige bageri på Lower East Side har specialiseret sig i veganske, glutenfri fristelser, og de gør det forbavsende godt. I modsætning til mange andre veganske steder, føler man ikke, at man giver afkald på noget hos Erin McKenna’s. Tværtimod er kagerne faktisk bedre end hos flere af de ikke-veganske bagerier, jeg lige kan komme på.

Jeg er hverken vegetar eller veganer, og da jeg vovede mig indenfor hos Erin McKenna’s for første gang, var det derfor ikke af ideelle årsager, men derimod fordi jeg var godt gammeldags lækkersulten. Det fortrød jeg ikke, for den banan-cupcake, jeg lidt senere kunne sætte tænderne i, var superlækker. Chokoladecremen på toppen var cremet uden at være for sød, og selve kagen var dejlig fugtig og smagte helt nybagt.

• I dag findes Erin McKenna’s også i Orlando og Los Angeles, men det er i den lille butik på Broome Street at det hele startede.

• Der er nogle få siddepladser indenfor, men hvis vejret er fint, så tag kagerne med ud i solen.

• Alt helt ned til det krymmel, der drysses over kagerne er vegansk, og som sødemiddel bruger de agave og vegansk sukker.


Erin McKenna’s Bakery NYC, 248 Broome Street (between Orchard & Ludlow), Lower East Side, New York 

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje