Tokyo: New York Bar på Park Hyatt

New York Bar, Park Hyatt, Tokyo

På 52. etage i det elegante Park Hyatt hotel, højt over Tokyos travle gader, finder man New York Bar. Her kan man drikke Bellinis og lytte til levende jazzmusik med den mest fantastiske udsigt over byen i baggrunden.

Man skal ikke lade sig skræmme af de eksklusive omgivelser, for alle er velkomne, så længe man klæder sig pænt på og er villig til at betale de 2200¥, det koster i entré, og som automatisk lægges til regningen efter kl. 20:00 (kl. 19: 00 om søndagen).

New York Bar er kendt fra filmen Lost in translation, hvor den danner rammerne om mange af Bill Murray og Scarlett Johansons møder, men også før (og specielt efter filmen) har New York Bar været meget populært blandt Tokyos in-crowd.

Hvis du spørger mig, så er New York Bar ikke blot en af Tokyos bedste barer, men en af de bedste barer i verden, og jeg er sjældent i Tokyo uden at slå et sving omkring Park Hyatt. Jeg synes, det er hyggeligst at sidde ved det lange fællesbord ved baren, men hvis du foretrækker dit eget bord, så kan det anbefales at ringe i forvejen og reservere, da der visse aftener kan være godt fyldt.

Udover drikkevarer, kan man også bestille et lettere måltid eller en snack fra barmenuen. Hvis man er ude efter noget mere mættende, kan man kigge forbi New York Grill, som ligger lidt længere inde i samme lokale.

Der er live-jazz hver aften, og om søndagen er der UNPLUGGED, som er et jazzevent med lokale kunstnere. Drinks på New York Bar koster omkring 1800JPY + et obligatorisk servicetillæg på 10% + entré. Dyrt? Ja, men uden tvivl pengene værd.

• Dresscode: Bortset fra flipflops og sportstøj er der ingen restriktioner, men de fleste klæder sig ret pænt, hvilket de imponerende omgivelser også fortjener.

• New York Bar beder folk respektere andre gæster mht. fotografering. Man skal huske, at de fleste faktisk kommer for at høre god jazz og drikke lækre cocktails, -ikke for at blive blitzet i hovedet af ignorante turister, der ikke kan styre deres selfie-sticks.


New York Bar, Park Hyatt Tokyo, 3-7-1-2 Nishi Shinjuku, Shinjuku, Tokyo, Tlf.: +81(0)3-5323-3458

Adresse på japansk:
〒163-1055 東京都新宿区西新宿3-7-1 2 パーク ハイアット 東京 52F

> Besøg New York Bar’s website

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.